Κάτια Δανδουλάκη: Κομψή εμφάνιση σε θεατρική πρεμιέρα! Φωτογραφίες

Έχουν περάσει 45 χρόνια από όταν η Κάτια Δανδουλάκη έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο -το 1969 με τον θίασο Καρέζη – Καζάκου- και σταδιακά στην μικρή και την μεγάλη οθόνη, μαγεύοντας το κοινό με το φρέσκο πρόσωπο και τη νεανική ορμή της. Η ίδια παραμένει εξίσου λαμπερή σε κάθε της εμφάνιση μπροστά στις κάμερες ή πάνω στη σκηνή, μια λάμψη που κουβαλά μαζί της και στις βραδινές της εμφανίσεις.

Μια τέτοια κομψή εμφάνιση έκανε και το βράδυ της Δευτέρας στο θέατρο Αθηνών όπου παρακολούθησε την παράσταση Vincent River με πρωταγωνιστές τον Αργύρη Αγγέλου και την Πέγκυ Σταθακοπούλου.


Με τους πρωταγωνιστές της παράστασης, Αργύρη Αγγέλου και Πέγκυ Σταθακοπούλου (δες εδώ περισσότερα για την επιστροφή της ηθοποιού στο θέατρο μετά από πολύχρονη απουσία)..


Το τρυφερό φιλί για συγχαρητήρια στον Αργύρη Αγγέλου. Στο πλάι τους η Ντορέττα Παπαδημητρίου.


Με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Όπως φαίνεται και σε κάθε της δημόσια εμφάνιση ο χρόνος που περνάει αγαπά την Κάτια Δανδουλάκη. Ωστόσο όπως έχει δηλώσει η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της, δεν θέλει να λέει την ηλικία της. “Δεν λέω την ηλικία μου, γιατί πάντα οι άλλοι προσθέτουν άλλα τόσα χρόνια. Κι απ’ την άλλη, είμαι πολύ μεγάλη πια για να πω ότι είμαι πολύ νεότερη. Είμαι συμφιλιωμένη με το χρόνο που περνάει και δεν κάνω τα νάζια, ούτε της εικοσάχρονης, ούτε της τριαντάχρονης, ούτε της σαραντάρας. Είμαι όσο είμαι και νιώθω πολύ καλά με αυτό”, είχε πει.


Κάτια Δανδουλάκη – Μίρκα Παπακωνσταντίνου – Άννα Παναγιωτοπούλου

Read More

And More