Alexandra’s World! Στον μαγικό κόσμο του plexiglass… τα αξεσουάρ έχουν στιλ!

Άλλοι στολίζουν δέντρο, η Ma Li Ya το στολίστηκε! Και μου φαίνεται ότι θα το στολιστούμε και όλοι εμείς!!!

Υπάρχει πιο fun τρόπος να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα κάθε μέρα; Γιατί το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι εδώ! Kαι το πνεύμα των γιορτών και της χαράς και του fun!!! Και της Ma Li Ya… που είναι όλα τα παραπάνω.

/
Και μέσα σε αυτό το πνεύμα κεφιού, χαράς και fun σχεδίασε το κόσμημα trade mark στην εμφάνιση της Αγγελικής Ηλιάδη… Hot item για πολλά κορίτσια.

/
Κι ένα κορίτσι σαν τη Νικόλ -Nikki Lee- που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στο Greek Idol δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από τα plexi name tags της Ma Li Ya.

/
Aς γνωρίσουμε τη Ma Li Ya και τον ονειρικά πλασμένο από plexiglass κόσμο της…

/
Από τον οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει και η Τάμτα…

/
Τα statement necklaces με τις λέξεις που χαρακτηρίζουν τη συλλογή έγιναν trend. Πρωτοπόρος όμως και trademark της Ma Li Ya, το μουστάκι.
Το “I love Athens” το αγάπησα και το αγαπώ και δεν το αποχωρίζομαι όπως και η Ελευθερία Ελευθερίου στο διαγωνισμό της Eurovision και πολλοί άλλοι Ma Li Ya fans. Το μουστάκι της πάει πολύ θα μπορούσαμε να πούμε για την Μαρία Μπακοδήμου. Όσο για το Φώτη αν χρειαστεί να παίξει ποτέ το ρόλο του Ορέστη Μακρή ξέρει ποιο αξεσουάρ πρέπει να χρησιμοποιήσει και που να το βρει. H Mαίρη Συνατσάκη μας συνιστά ψυχραιμία… με cup cakes, ενώ η Χριστίνα Σάλτη έχει το χαρακτηριστικό S μονόγραμμά της στο λαιμό της… like superman!

/
H Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Κρυσταλλία ξεχώρισαν τη Ma Li Ya πολύ νωρίς…


Tι πιο stylish για ένα καμαρίνι! Ειδικά όταν το καμαρίνι αυτό είναι του Μιχάλη Χατζηγιάννη…


Πόσο Bad girl μπορεί να είναι η Κατερίνα Στικούδη;

/
Όσο bad κι αν είναι, είναι τόσο κούκλα που το ξεχνάς! Ο Μιχάλης Τσούκας και ο Μάριος Κυπριώτης, που κάνουν το styling της Κατερίνας έχουν επιλέξει τη Ma Li Ya σε πολλές εμφανίσεις και για tailor made κοσμήματα.


Tα πρώτα ηλεκτρονικά βραβεία που γιορτάστηκαν στην Ελλάδα είχαν την υπογραφή της Ma Li Ya.


Λέτε να βγούνε πιστόλια και μαχαίρια στη showbiz για το ποιος θα προλάβει το επόμενο κόσμημα της Ma Li Ya; Η σειρά crossed για Fall Winter 12-13 είναι oversized statement necklaces με άποψη.


Ούτε ο Batman, ούτε η Μίνι, ούτε ο Μίκυ θα μπορούσανε να μείνουν χωρίς το Ma Li Ya signature μουστάκι τους από τη σειρά της σχεδιάστριας Put a mustache on me, FW 12-13!


Ο πιο έξυπνος τρόπος για να εκφράζετε αυτό που σκέφτεστε χωρίς φόβο και πάθος είναι εδώ… και είναι δίπλα μας. Είναι η σειρά PL-έξεις, FW12-13.


Και με την ευκαιρία αυτή να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στα κορίτσια που θα μας εκπροσωπήσουνε στους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς. Τη Μις Ελλάς Αθηνά Πικράκη και Σταρ Ελλάς Βασιλική Τσιρογιάννη που αναχώρησε για τον διαγωνισμό Miss Universe στο Λας Βέγκας. Καλή επιτυχία!


Η Μa Li Ya σχεδιάσε ειδικά για τα κορίτσια των καλλιστείων την ανανεωμένη εκδοχή του κλασικού νούμερου που συνοδεύει την εμφάνισή τους. Tο φορέσανε σαν κολιέ στην πρώτη εμφάνιση, σαν καρφίτσα με τα μαγιό και σαν βραχιόλι με τη βραδινή εμφάνιση.


Μόνο σαν σκουλαρίκι δεν φορέθηκε, αλλά η συλλογή με τα σκουλαρίκια είναι εδώ και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή.


Tα oversized κολιέ είναι statement. Εγώ τα αγαπώ, κι άλλα κορίτσια το φοβούνται ή τις προβληματίζει. Είναι όμως το ιδανικό αξεσουάρ για να δώσει στο απλό t-shirt, φανελάκι, φόρεμα, πουκάμισο και ό,τι άλλο προτιμάτε στιλ και να το κάνει stylish. To plexiglass έχει ένα ατού παραπάνω: είναι διαφανές και πάει με όλα.


Τα statement necklaces, τα εντυπωσιακά κολιέ από plexi glass σε διάφορα σχέδια εμπνευσμένα από τη μόδα -όπως γιακάδες, γραβάτες, παπιγιόν κλπ.- ή oversized κολιέ… κάνουν και το πιο απλό t-shirt ένα σούπερ εντυπωσιακό λουκ.


Και για όσες δεν φοράνε κολιέ και προτιμούν δαχτιλίδια και βραχιόλια η Ma Li Ya έχει την απάντηση.


Κι επειδή τα αξεσουάρ που αγαπάμε θέλουμε να τα φοράμε όλο το 24ωρο η αγαπημένη σχεδιάστρια έχει τον τρόπο να μετατρέπεται το αγαπημένο σας κόσμημα σε καρφίτσα, κολιέ, βραχιόλι ή ό, τι άλλο αγαπάτε.


For the Greek Designers event… Στο Sotris φυσικά!


Και για όποιον αγαπάτε, για το καλό και για μια ονειρεμένη χρονιά, τα πιο funky γούρια είναι δια χειρός Μa Li Ya. Φορέστε το, κρεμάστε το, χαρείστε το και χαρείτε το.

Καλή χρονιά!

Ιnfo@abfabshowroom.com / Τηλ.: 210 7296493 / Ξενοκράτους 27-29, Κολωνάκι
Και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

And More