Αποχαιρετώντας τη σεζόν… Καλωσορίζοντας το καλοκαίρι!

Κλείνοντας τη σεζόν με μια μοναδική συναυλία!
Μία χώρα μια φωνή σε μια βραδιά μοναδικά εντυπωσιακή…
//
Αποφασίσαμε το Grecian style για το look της έναρξης για να τιμήσουμε τη βραδιά, το κοινό και τον φιλανθρωπικό σκοπό της Αποστολής.

/
Το look υπογράφουν Έλληνες δημιουργοί όπως οι σχεδιαστές MIRO με το λευκό φόρεμα από την συλλογή FW 2015 και η jewelry designer Elena Kougianou με τα κοσμήματα και το headband από κίτρινο χρυσό.

///

Και βέβαια ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ….!!!! Mε τη δεύτερη εμφάνιση της Δέσποινας στην σκηνή.

/

/

Έλαμψε το stage με το American college 80’s style look!

/

Το College style jacket από λευκές και κόκκινες παγιέτες με τα αρχικά DV σχεδίασαν οι σχεδιαστές MIRO ειδικά για την εμφάνιση. Το vintage tank dress της REPLAY από outlet στο Λονδίνο είναι και statement piece για την Νο1 τάση του χειμώνα: το Revival των 80s!!!

/

Οι κόκκινες lace up glitter γόβες σχεδίαστηκαν αποκλειστικά για την εμφάνιση της Δέσποινας από την ελληνική εταιρεία Sante Shoes.
Και τα πολύχρωμα δαχτυλίδια από χειροποίητά κεραμικά και χρυσά στοιχεία έχουν την υπογραφή της jewelry designer Bela Louloudaki.

/

Και εννοείται last BUT NOT least…. Η μακριά μπρονζέ, διάφανη τουαλέτα με παγιέτες από τους MIRO DESIGNERS και σκουλαρίκια Swarovski.
Και πάνω που όλοι νόμιζαν ότι η βραδιά κυλούσε προς το τέλος η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ενώ κατεβαίνει από την σκηνή μετά από 2 1/2 λεπτά εμφανίζεται και πάλι με την super shiny παγιετένια τουαλέτα και τα φλας και πάλι αςτράφτουν -πως να μην αστράφτουν με μιά τόσο λαμπερή εικόνα.

/

Πώς προλάβαμε να κάνουμε την αλλαγή στο styling εγώ και ο Βασίλης Στρατηγός στα μαλλιά μέσα σε 2,50 λεπτά ….ούτε και εγώ το κατάλαβα…..

/

Παπούτσια, κοσμήματα, μαλλιά, φόρεμα και make up -χάρις στην μία και μοναδική Βάσω Νακοπούλου,
…ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ σε 2,50 λεπτά!!
Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι θα μας σημαδέψει για φέτος το καλοκαίρι….. Όπως και όλους εσάς από ότι φαίνεται!

/
Η βραδιά ολοκληρώθηκε μετά τις 2 το πρωί και φτάσαμε σπίτια μας ξημερώματα χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι από τον κόσμο, το κέφι και την μεγάλη επιτυχία της φιλανθρωπικής αυτής βραδιάς.

/
Ευτυχώς που είχα προνοήσει και φόραγα τα αγαπημένα μου φλατ σανδάλια Sante shoes και τα χαρούμενα, δροσερά και άνετα MACADAMIA FASHION ρούχα από την συλλογή που υπογράφουν η Αθηνά και η Δανάη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ www.stylishious.com. Και όμως, μετά από 8 ώρες τρέξιμο, πάνω, κάτω, δεξιά αριστερά ήμουνα έτοιμη να συνεχίσω…

Κλείνοντας τη σεζόν… καλωσορίζοντας το καλοκαίρι δίπλα στη θάλασσα!

Στην αποχαιρετιστήρια εκπομπή για την σεζόν που τελείωσε στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 με την αγαπημένη μου Φαίη Σκορδά!!!

/
Τον Θέμη Γεωργαντά και τη Σάσα Σταμάτη…

/
Με χαρούμενη διάθεση για την όμορφη σεζόν που περάσαμε και για τις διακοπές που αρχίζουν…


Με φόρεμα από την καλοκαιρινή συλλογή μου aleSANDra on the beach (110 ευρώ) και ξύλινα πέδιλα Migato.

Summer kisses girls!!!!

And More