Από το πρωί έως το βράδυ! Τα πιο hot summer looks…

Κορίτσια, το καλοκαίρι θέλει fun διάθεση και στιλ! Παραλία, θάλασσα και… λίγα ρούχα! Για αυτό είμαι εγώ εδώ… Με styling tips για να είσαι very stylish από το πρωί μέχρι το βράδυ!

///

Smileeee!!!!

/

Με μαύρο tank dress από βαμβακερή δαντέλα broderie, με τρέσσα από βελονάκι (90ευρώ) από τη συλλογή μου alexSANDra on the beach (www.stylishious.com και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο)

/

Μίνι jupe culotte, με βολάν από βαμβακερή δαντέλα broderie (145 euros), επίσης από τη συλλογή μου alexSANDra on the beach.

/

Πλατφόρμα Sante Shoes και υαλιά ηλίου μαύρα με χρυσό-πράσινο καθρέφτη alexSUNNIES by alexandra katsaiti (85,00 euros), www.stylishious.com

Tα πιό ΗΟΤ looks από το πρωί ως το βράδυ φορέσανε τα κορίτσια στο Πρωινό στην αγαπημενη στήλη της Μόδας!

/

Η Κατερίνα με cropped top MACADAMIA FASHION και γυαλιά ηλίου alexSUNNIES με παρεό δίχτυ alexSANDra on the beach, όλα στο www.stylishious.com. To ολόσωμο μαγιώ είναι του σχεδιαστή GREGORY MORFI, το κολλιέ Accessorize και οι πλατφόρμες MIGATO.

/

Η Χριστίνα φόρεσε γυαλιά ηλίου alexSUNNIES με καφτάνι και πλεκτή τσάντα από τη συλλογή μου alexSANDra on the beach με μαγιό CALZEDONIA, statement necklace by MALIYA και σανδάλια gladiator της MIGATO.

Η Άννα φόρεσε leopard print καφτάνι και ασορτί παντελόνα alexSANDra on the beach, ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ alexSUNNIES με ethnic κολιέ I am Tonia, όλα στο www.stylishious.com και μαγιό PAOLITA με σανδάλια MIGATO.

Η Ελλη φοράει παρεό-εσάρπα alexSANDra on the beach και γυαλιά ηλίου alexSUNNIES, www.stylishious.com, φόρεμα του Κύπριου σχεδιαστή NOTIS PANAYIOTOU, shorts και top από παγιέτα του Κύπριου Σχεδιαστή GREGORY MORFI.

H Ιωάννα φοράει fluo μακρύ φόρεμα με κρύσταλλα του Κύπριου σχεδιαστή GREGORY MORFI και ζώνη από κρύσταλλα Swarovski NOTIS PANAYIOTOU με ολόσωμο λευκό μαγιώ MARIA PATELIS και πλατφόρμες MIGATO.

/

Η Άννα φοράει ζέρσεϊ εμπριμέ φόρεμα με έναν ώμο by MARIA PATELIS και έθνικ κολλιέ I am Tonia, www.stylishious.com.
H Κατερίνα με σέξι fluo μίνι φόρεμα με κρόσσια και ολόσωμο μαγιώ GREGORY MORFI.
Τσάντα πλεκτή Yellow Lemon for Alexandra Katsaiti και γυαλιά ηλίου alexSUNNIES, www.stylishious.com, με πλατφόρμες MIGATO

/

Η Ελλη με shorts και top από παγιέτα του Κύπριου σχεδιαστή GREGORY MORFI. Γυαλιά alexSUNNIES, www.stylishious.com και πλατφόρμες MIGATO.
H Ιωάννα με ολόσωμο λευκό μαγιώ MARIA PATELIS, λευκό καφτάνι στράπλες φορεμένο σαν φούστα alexSANDra on the beach και γυαλιά ηλίου alexSUNNIES, όλα www.stylishious.com. Πλατφόρμες MIGATO.

Δες το βίντεο με τα styling tips από το Πρωινό…

And More