Alexandra’s World! Στo καμαρίνι με τη Δέσποινα Βανδή…

To πιο μεγάλο πάρτι για τη γιορτή μου στις 30 Αυγούστου μου το οργάνωσε η Δέσποινα Βανδή! Τόσο πολύ κόσμο δεν είχα φανταστεί. Και ο Αντύπας και οι Vegas ήταν εκεί… Αλλά το καλύτερο είναι πάντα backstage!! Γι’ αυτό και μοιράζομαι μαζί σας τις δικές μας στιγμές. Και για να σοβαρευτώ – όσο μπορώ – ας μιλήσουμε για το τι έγινε αυτό το βράδυ στην πρεμιέρα στο Posidonio, μέσα στο καμαρίνι, την ώρα της προετοιμασίας.
/
Για την πρώτη εμφάνιση το sur mesure και φτιαγμένο ειδικά για τις εμφανίσεις στο Posidonio έχει την υπογραφή του Δημήτρη Πέτρου. Ένα αέρινο μεταξωτό ιριζέ και lurex ύφασμα με αποχρώσεις στα χρώματα της θάλασσας ήταν η πηγή έμπνευσης.

/

/

Το εντυπωσιακό σκίσιμο αποκαλύπτει τα πανέμορφα και γυμνασμένα πόδια της Δέσποινας πάνω στα μεταλλιζέ ψηλοτάκουνα του Ιωάννη Γιαμουρίδη.

Aγαπάμε τις γαλάζοπράσινες- aqua αποχρώσεις για αυτό κι όταν μπήκε στο καμαρίνι η Δέσποινα φορούσε ένα απλό t-shirt Ζoe Karssen από το Soho Soho αλλά βγήκε με τη super sexy τουαλέτα του Δημήτρη Πέτρου.

Ακόμα και τα νύχια μας ήταν βαμμένα σε αυτές τις αποχρώσεις.
Dress to Impress είναι το brand name του Ιωάννη Γιαμουρίδη και πιο impressive δεν θα μπορούσε να είναι το παπούτσι που επιλέξαμε.

Όλη η ομάδα επί των επάλξεων με πολύ ενθουσιασμό και κέφι στην προετοιμασία και στην αναμονή της πρεμιέρας.

Et voila…

/
Επιστροφή στο καμαρίνι για να προετοιμάσουμε την επόμενη εμφάνιση. Το λευκό, τα λουλούδια και τα κεριά μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας χαλαρώνουν.
/
Και τα ασορτί amandes praline από τον Στέλιο Παρλιάρο ήταν οι μικρές λιχουδιές για τη γιορτή μου που όλοι τιμήσαμε με θαυμασμό. Πώς να αντισταθεί κανείς;

Τα παπούτσια παίρνουν τη θέση που τους αξίζει και στο καμαρίνι…

/

Η Μαρία Πατέλης επιμελήθηκε τη δεύτερη εμφάνιση στη σκηνή. Με το λευκό αρχαιοελληνικό ρούχο κέρδισε τις εντυπώσεις…

Μία ασημένια ζώνη φίδι και τα ασημένια πέδιλα του YSL ολοκληρώνουν την εικόνα!

/
Όλοι οι δημιουργοί ήμασταν εκεί…


H τρίτη εμφάνιση δεν είναι με μακρύ φόρεμα, αλλά με ένα σούπερ μίνι φόρεμα Vrettos Vrettakos με χρυσοκίτρινα κρύσταλλα. Oι nude-babypink pumps με τη διάφανη μπαρέτα by Charlotte Olympia από το Sotris ήταν ο τέλειος συνδυασμός.

Ιδού και η απόδειξη…

/
Έτοιμοι; Κάθε Πέμπη-Παρασκευή-Σάββατο μπορείτε να θαυμάζετε τη Δέσποινα στο Posidonio μαζί με τον Αντύπα και τους Vegas. Φύγαμε…

And More