Keira Knightley: Ο τοκετός την φοβίζει πολύ!

Μπορεί η Keira Knighltey να είναι χαρούμενη για το γεγονός ότι διανύει την πρώτη εγκυμοσύνη της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τα ίδια συναισθήματα και για τον τοκετό της σε λίγους μήνες. Αντίθετα το συναίσθημα που προκαλεί στην Βρετανίδα ηθοποιό η ιδέα του τοκετού – όπως και σε πολλές ακόμα εγκύους- είναι ο φόβος.

Η 29χρονη Keira Knightley μίλησε γι’ αυτό σε συνέντευξη της στην βρετανική έκδοση του περιοδικού Elle. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός πρόσφατα είδε ένα ντοκιμαντέρ για την μαγική, αλλά και τόσο επώδυνη, διαδικασία του τοκετού. Σαν γυναίκα βλέπεις το ντοκιμαντέρ και λες: Ωωωω ΌΧΙ!, δήλωσε φοβισμένη.

/

“Δεν παίρνουμε τον τοκετό στα σοβαρά, δυστυχώς. Είναι κρίμα. Θεωρώ ότι είναι μία πρωτόγνωρη διαδικασία, την οποία βιώνει περίπου ο μισός παγκόσμιος πληθυσμός. Η πιο σημαντική διαδικασία στις ζωές τους για να είμαστε ακριβείς. Κι όμως υπάρχουν τόσο λίγες κινηματογραφικές ταινίες γι’ αυτό το θέμα. Βασικά δεν μπορώ να σκεφτώ καμία ταινία που να αφορά τον τοκετό. Υπάρχουν πολύ περισσότερες ταινίες για τον θάνατο”, δήλωσε η ίδια.

/

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στο παράξενο όνομα της, αποκαλύπτοντας πως η ορθογραφία του οφείλεται σε… λάθος της μητέρας της. Η μητέρα της είχε κάνει κατά λάθος έναν αναγραμματισμό δηλώνοντας το όνομά της κι έτσι η Kiera ονομάστηκε Keira.

Η ηθοποιός και η μητέρα της είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους. Μάλιστα πρόσφατα ο φακός των paparazzi τις εντόπισε μαζί σε μία πρωινή βόλτα. Η Keira Knightley χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φορώντας τα γυαλιά της περπάτησε με τη μητέρα της για ώρα στους δρόμους του Λονδίνου.

/

/

Read More

And More