Τζ. Ξανθάκη: Η Κρητικιά στο πλευρό του Δημήτρη Κοντομηνά!

Τον τελευταίο μήνα ο Δημήτρης Κοντομηνάς κυκλοφορεί σε όλα τα κοσμικά events παρέα με την Τζίνα Ξανθάκη, μια εντυπωσιακή και δυναμική γυναίκα από την Κρήτη που ειδικεύεται στο χώρο του real estate.

Οι δυο τους βρίσκονται συνέχεια μαζί και φαίνεται πως απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Τους αρέσει να συζητούν να βγαίνουν και να πηγαίνουν μικρά ταξίδια στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life”, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και η Τζίνα Ξανθάκη γνωρίστηκαν σ’ ένα gala στο Λονδίνο και τα κοινά τους ενδιαφέροντα τους έφεραν πολύ κοντά. Άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον, σχολιάζουν πως παρόλο που δεν είναι πολύ καιρό ζευγάρι, κάνουν όλο και περισσότερα πράγματα μαζί. Όποτε βρίσκουν χρόνου φεύγουν για μικρά ταξιδάκια στο εξωτερικό, ενώ πριν λίγες βδομάδες έφυγαν για μια σύντομη κρουαζιέρα στο Αιγαίο.

Η πρώτη επίσημη εμφάνισή τους έγινε στο sushi bar Nobu πριν από ένα μήνα. Ενώ, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην απονομή των International Property Awards που έγινε πριν λίγες εβδομάδες στο Λονδίνο, όπου η Κρητικιά Τζίνα παρέλαβε τρια βραβεία.
Η Τζίνα Ξανθάκη είναι διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας IVV που ειδικεύεται στο real estate και διαθέτει το “Elouda Island View Villas” στην ανατολική Κρήτη.

Read More

And More