Πώς να δείχνεις κούκλα όταν δεν έχεις διάθεση!

Αρχές της εβδομάδας και οι περισσότερες από εμάς έχουμε επιστρέψει στο γραφείο μετά από ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Κάποιες νιώθουν να έχουν γεμίσει τις μπαταρίες τους και έχουν υπέροχη διάθεση. Κάποιες άλλες, όμως, έχουν ακόμη το μυαλό τους σε καταγάλανα νερά και ηλιοθεραπεία με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε πολύ κακό mood.
Κι όμως, υπάρχουν μικρά μυστικά που θα σε κάνουν να δείχνεις κούκλα στο γραφείο ακόμη και όταν η διάθεσή σου είναι αντιστρόφως ανάλογη. Γιατί όπως πολύ σοφά έχει πει και η Sophia Loren “To sex appeal είναι 50% αυτό που έχεις και 50% αυτό που οι άλλοι νομίζουν ότι έχεις”…

Φώτισε το βλέμμα σου!

Διώξε την κούραση από το βλέμμα σου! Το Eye Stick Fatigue Eraser (θα το βρεις στα Sephora) έχει δροσιστική δράση που ανακουφίζει και κόκκους λάμψης που δίνει φως.

Ανόρθωση χωρίς νυστέρι!

Ήξερες ότι ελάχιστη λάμψη στο κόκαλο του φρυδιού (κάτω από τα φρύδια) κάνει το βλέμμα σου πιο φωτεινό και ανοδικό; Πολύ καλό για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα είναι και το μολύβι Anastasia που θα βρεις στα Sephora.

Μην υποτιμάς την αξία του αρώματος!


Ένα άρωμα με εσπεριδοείδη σου φτιάχνει την διάθεση και σε βάζει σε εγρήγορση. Το συλλεκτικό Ninfeo Mio από την Annick Goutal είναι πολύ δροσερό, ενώ δεν περιέχει οινόπνευμα, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείς να το φορέσεις και κάτω από τον καυτό ήλιο, χωρίς τον κίνδυνο δημιουργίας φωτοευαισθησίας.

Βάλε χρώμα!



Στη γλώσσα της χρωματολογίας, οι φωτεινοί τόνοι μας φτιάχνουν την διάθεση. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να φώτιζες τα χείλη σου με ένα υπέροχο lip gloss; Τα νέα Max Factor Vibrant Curve Effect κάνουν τα χείλη σου πιο juicy και γεμάτα. Απλώς σκέψου τις φιλοφρονήσεις των συναδέλφων σου όταν το φορέσεις. Αυτό δεν θα σου φτιάξει αρκετά την διάθεση;

Και μερικά ακόμη ψυχολογικά tips για το γραφείο!
1. Είχες σκεφτεί ποτέ ότι όταν εργάζεσαι με τις ώρες απορροφημένη πάνω από το pc σου εμποδίζεις την σωστή οξυγόνωση των κυττάρων σου και του κυκλοφορικού σου συστήματος; Κάθε μια ώρα σήκω και περπάτησε στο χώρο για ένα λεπτό. Αυτό είναι αρκετό για να επαναφέρει τη σωστή λειτουργία του οργανισμού σου και να σε φρεσκάρει.

2. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου της Washington οι υπάλληλοι οι οποίοι έχουν στο γραφείο τους ένα τουλάχιστον φυτό νιώθουν πιο παραγωγικοί και λιγότερο αγχωμένοι. Μόλις βρήκες, λοιπόν, την επόμενή σου επένδυση!

3. Μια μπανάνα την ημέρα κάνει την θλίψη πέρα! Το ιδανικότερο σνακ για το γραφείο (και όχι μόνο!) είναι η μπανάνα, πλούσια πηγή σεροτονίνης η έλλειψη της οποίας προκαλεί άσχημη διάθεση έως και κατάθλιψη.

4. Τις φορές εκείνες που νιώθεις έντονη πίεση πες στον εαυτό σου “μέχρι εδώ”! Πάρε μια βαθιά ανάσα μετρώντας μέχρι το δέκα κι εξέπνευσε χαλαρώνοντας τα άκρα και τους ώμους σου. Τρεις φορές αρκούν για να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα.


Read More

And More