Οι απαιτήσεις μιας σταρ! Όσα ζήτησε η Lady Gaga για τη συναυλία της στην Αθήνα

H Lady Gaga θα βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα στην χώρα μας στο πλαίσιο της περιοδείας της με τίτλο The ARTPOP Ball. Μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες περιοδείες όλων των εποχών- σε όλα τα επίπεδα, ένα εκθαμβωτικό show που γίνεται sold out μήνες πριν – σ’ όλο τον κόσμο, μία λαμπερή υπερπαραγωγή που πέρα από τον εντυπωσιασμό, προσφέρει με τον ανατρεπτικό, πρωτοποριακό σκηνικό σχεδιασμό της μία μοναδική, βιωματική εμπειρία: Την πιο «Στενή Επαφή» ανάμεσα σε καλλιτέχνη και κοινό – που υπήρξε ποτέ.

H ντίβα της διεθνούς μουσικής σκηνής θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Παρασκευή στο ΟΑΚΑ ένα μοναδικό live και φυσικά το TLIFE θα είναι εκεί για να σου μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ αλλά και φωτογραφικό υλικό! Μουσική, χορός, μόδα, σ’ ένα πάρτυ που δεν θα λείψει κανείς!

Μέχρι τότε ας δούμε τι ζήτησε το απόλυτο pop icon από τους διοργανωτές της συναυλίας για να έρθει στη χώρα μας! Πολλά γράφτηκαν κι ακόμα περισσότερα ακούστηκαν για τις απαιτήσεις της εκκεντρικής τραγουδίστριας αλλά τελικά τι ισχύει από όλα αυτά;

Η Lady Gaga, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, δεν έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για την παραμονή της στην Ελλάδα. Κάτι που είναι χαρακτηριστικό σε κάθε σταθμό της περιοδείας της αφού κάνει απλά αυτό που θέλει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φτάνοντας στο Ελευθέριος Βενιζέλος το απόγευμα της Τετάρτης με το ιδιωτικό της αεροπλάνο θα δώσει την ευκαιρία στους θαυμαστές της να φωτογραφηθούν μαζί της αλλά και να δουν το είδωλό τους από κοντά!

Έρχεται από την Κωνσταντινούπολη όπου το βράδυ της Τρίτης πραγματοποίησε ένα ακόμα live στο πλαίσιο της περιοδείας της! Δες εδώ φωτογραφίες από τις βόλτες της στην Πόλη

Όσον αφορά όσα γράφτηκαν για τις παράλογες απαιτήσεις που φέρεται να είχε για την επίσκεψή της στην Ακρόπολη, σύμφωνα με το TLIFE, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Η Lady Gaga είχε εκφράσει μία αρχική επιθυμία όταν αποφασίστηκε ότι ένας από τους σταθμούς θα είναι η Αθήνα αλλά δεν έχει ζητήσει ακόμα από το περιβάλλον της να προγραμματιστεί κάτι τέτοιο. Σε περίπτωση που αποφασίσει ότι θέλει να πάει η ομάδα της θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει την επιθυμία της.

Φυσικά, η διαμονή της θα είναι σε ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Στο δωμάτιό της όσο και στο καμαρίνι της, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, έχει ζητήσει να υπάρχουν λευκά τριαντάφυλλα. Για το μενού έχει ζητήσει να περιλαμβάνει μεσογειακή κουζίνα και να έχει πολλές σαλάτες, φρούτα, αναψυκτικά, διάφορα σνακ αλλά και πάγο.

Ακόμα, στο καμαρίνι της ζήτησε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, να υπάρχει ένας μεγάλος άσπρος καναπές ενώ διευκρίνισε ότι έχει αλλεργία στα σταφύλια.

Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η εκκεντρική σταρ έρχεται στη χώρα μας αφού το καλοκαίρι του 2010 πέρασε τις καλοκαιρινές της διακοπές σε Κρήτη, Σαντορίνη και Μύκονο.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Η Lady Gaga ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα!

Που μένει και τι κάνει η Lady Gaga στην Κρήτη!

Οι διακοπές της Lady Gaga στην Ελλάδα και η φέτα! Δες φωτογραφίες

Όταν οι Onirama συνάντησαν την… Lady Gaga!


Η εντυπωσιακή αποχώρηση της Lady Gaga από τη Σαντορίνη!

Η Lady Gaga στη Μύκονο, μετά τη Σαντορίνη!

Read More

And More