Lady Gaga: Όλες οι λεπτομέρειες για το show που θα δώσει στο ΟΑΚΑ!

Από το απόγευμα της Τετάρτης η Lady Gaga βρίσκεται στην Αθήνα. Η εκκεντρική τραγουδίστρια συμπεριέλαβε την Αθήνα στους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας της The Artpop Ball και έφτασε στη χώρα μας δύο μέρες πριν από την προγραμματισμένη συναυλία της στο ΟΑΚΑ.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος, με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο, έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο twitter για το ταξίδι της.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ

Η Lady Gaga φαίνεται πως ανυπομονεί να έρθει ξανά στην Ελλάδα και να δώσει ένα ακόμα φαντασμαγορικό show την Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου. Φυσικά, το TLIFE θα είναι εκεί για να σου μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό!

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ POP ICON

Η συναυλία ξεκινάει στις 9 ενώ οι πόρτες του Σταδίου θα ανοίξουν στις 18:30. Αποτελεί μέρος της παγκόσμιας περιοδείας που ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη 10/9 από το Ντουμπάϊ, πήγε στο Τελ Αβιβ στις 13/9, και συνεχίστηκε στην Κωνσταντινούπολη και το το Στάδιο της Τεχνολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου της πόλης.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Η περιοδεία πραγματοποιείται με αφορμή το ήδη -πολλές φορές- πλατινένιο νέο άλμπουμ Artpop της Lady Gaga το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του. Τα τραγούδια αυτά άλλωστε θα απολαύσουν και οι θεατές που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ μαζί με τις γνωστές μεγάλες επιτυχίες της.

Λίγο πριν η ντίβα της διεθνούς μουσικής σκηνής ανέβει στο stage, το κοινό θα απολαύσει τον Alex Kavvadias ο οποίος έχει αρχίσει εδώ και πολλές μέρες να μετρά αντίστροφα ανυπομονώντας να ζήσει αυτή τη στιγμή.



Πολλοί το χαρακτηρίζουν ήδη ως “το καλλιτεχνικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού στον χώρο της ποπ μουσικής”. Οι διοργανωτές υπόσχονται πως θα περιέχει μουσική, χορό, μόδας και θα έχει στοιχεία πάρτι. Κάτι που κάνει άλλωστε πάντα η διάσημη σταρ στα show της.

Η σκηνή και οι λεπτομέρειες

Η τεράστια σκηνή στο ΟΑΚΑ θα στηθεί μια μέρα πριν την συναυλία. Αυτό θα το αναλάβουν οι τεχνικοί που την ακολουθούν που την ακολουθούν σε όλους τους σταθμούς αυτής της παγκόσμιας περιοδείας.

Θα είναι σαν μια απέραντη πασαρέλα στην οποία θα παρελαύνει τραγουδώντας και χορεύοντας η Lady Gaga μαζί με τους 14 χορευτές της ενώ στη σκηνή θα είναι και οι 5 μουσικοί της.

Μην περιμένεις τίποτα λιγότερο από αυτό που φαντάζεσαι αφού η τραγουδίστρια θα αλλάζει συνεχώς, επί σκηνής, ρούχα, περούκες, φτερά. Κάποια από αυτά τα βλέπεις και στις φωτογραφίες, από τα προηγούμενα live της.

Η σκηνή ονομάζεται «Fat Lady», δηλαδή «Παχιά Κυρία», και είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Το μήκος της είναι 50 μέτρα, το βάθος 31μ, το ύψος 21 μ, και όλη μαζί καλύπτει χώρο 2000 τετραγωνικών μέτρων.

Θα κρεμαστούν δυο γιγαντοοθόνες LED, ενώ τα μηχανήματα για τα ειδικά εφέ, από μόνα τους ζυγίζουν περίπου 30 τόνους.

Οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας

Μετά την Αθήνα, η Lady Gaga θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό κομμάτι της περιοδείας της ως τις 24 Νοεμβρίου, στους εξής προορισμούς: Αμβέρσα, ‘Αμστερνταμ, Χέρνινγκ (Νορβηγία), Όσλο, Στοκχόλμη, Αμβούργο, Πράγα, Κολωνία, Βερολίνο, Μπέρμιγχαμ, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Μάντσεστερ, Λονδίνο (3 συναυλίες, οι 2 είναι κιόλας sold out), Παρίσι (2 συναυλίες), Βιέννη, Μιλάνο, Ζυρίχη, Βαρκελώνη, Λισαβόνα, Μπέρμιγχαμ (ξανά), Γλασκώβη (ξανά), Σέφιλντ, Νιούκασλ, και Παρίσι (ξανά).

Read More

And More