Γλυκιές απολαύσεις… με λιγότερες από 250 θερμίδες!

“Πλάκα μας κάνεις;” θα μου πεις. Καθόλου. Δεν είναι ανάγκη να βλέπεις την σοκολάτα από… μακριά! Υπάρχουν γλυκά που μπορείς να φας χωρίς τύψεις. Γιατί πολύ απλά δεν έχουν περισσότερες από 250 θερμίδες η μερίδα!

Κάνε κλικ πάνω στις συνταγές και κατέβασε στον υπολογιστή σου τα υλικά, αλλά και τον τρόπο προετοιμασίας του κάθε γλυκού.

Σουφλέ σοκολάτας – 250 θερμίδες

Γίνεται να απολαμβάνεις ένα σουφλέ σοκολάτας χωρίς τύψεις; Κι όμως γίνεται! Δοκίμασε την συνταγή, με παχύρευστη καρδιά από ρευστή σοκολάτα και θα δεις πως συχνά η απόλαυση δεν σημαίνει απαραίτητα χιλιάδες θερμίδες.

Κρέμα Καραμελέ – Έχει μόνο 250 θερμίδες


Δροσερή κρέμα καραμελέ με φινετσάτη γεύση από τυρί κρέμα. Αν είσαι λάτρης της καραμέλας, θα αγαπήσεις ειλικρινά την συνταγή αυτή. Πόσω μάλλον όταν ξέρεις ότι μια μερίδα δεν έχει παρά 250 θερμίδες.

Κέικ Λεμόνι – 215 θερμίδες


Δεν υπάρχει πιο “γλυκό” συνοδευτικό για τον πρωινό ή τον απογευματινό σου καφέ, από ένα αφράτο κέικ. Αντί λοιπόν να αγοράζεις έτοιμο κέικ, ετοίμασε μόνη σου μυρωδάτο κέικ λεμόνι και απόλαυσε, χωρίς ενοχές για τη γραμμή σου.

Cookies – Mε μόνο 99 θερμίδες

Τι θα έλεγες αν κάθε φορά που ένιωθες “λιγούρα” για κάτι γλυκό στη δουλειά, είχες μαζί σου ένα cookie σοκολάτας; Δεν είναι ανάγκη να τα αγοράσεις και να μην ξέρεις πόσες θερμίδες σου προσθέτουν. Ετοίμασε τα μόνη σου εύκολα και γρήγορα. Μπορείς να τα διατηρήσεις στο ψυγείο εως και 2 μήνες.

Baby Τιραμισού – 107 θερμίδες

Αν σου αρέσει η γεύση του καφέ στα γλυκά, τότε δεν μπορεί παρά να είσαι φανατική του τιραμισού. Ψάξαμε και βρήκαμε μια εύκολη συνταγή με extra γεύση και λίγες θερμίδες.

Και για το τέλος αφήσαμε μια δροσερή και γλυκιά συνταγή… να την πιεις στο ποτήρι.


Μilkshake φράουλα
– Δεν έχει περισσότερες από 250 θερμίδες


Υλικά

2 φλιτζάνια παγωτό βανίλια με χαμηλά λιπαρά
1 ½ φλιτζάνι φράουλες κομμένες στη μέση
¼ του φλιτζανιού γάλα χωρίς λιπαρά
1 κ.σ. ζάχαρη
1-2 ολόκληρες φράουλες

Προετοιμασία
Βάλε όλα τα υλικά (εκτός από τις ολόκληρες φράουλες) σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνει ένας smoothy χυμός! Στόλισε με ολόκληρες φράουλες

Read More

And More