Βάφτιση και γάμος μαζί για γνωστό μοντέλο! Τι λέει η νύφη στο ΤLIFE

Η Ράνια Λυκούδη και ο Ζάχος Αναστασιάδης παντρεύτηκαν το Σάββατο στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Καβούρι. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στις 12:00 το μεσημέρι ενώ μετά ακολούθησε και η βάφτιση του μικρού τους αγοριού, που πήρε το όνομα Μιχαήλ.

Η Ράνια που έγινε γνωστή μέσα από την παρουσιά της στον Πρωινό Καφέ και έπειτα από τον Όμορφο Κόσμο το πρωί έκλεψε τις εντυπώσεις με το λευκό της νυφικό, διά χειρός Θόδωρου Τρανούλη. Με τον αγαπημένο της, που είναι αθλητής του πόλο, έχουν κάνει ήδη πολιτικό γάμο πριν από δύο χρόνια. “Είμαστε πάρα πολύ ετυχισμένοι. Όλα ήταν πάρα πολύ ωραία, όπως ακριβώς τα ονειρευτήκαμε. Βαφτίσαμε μαζί και το αγγελούδι μας και ήταν όλα τέλεια”, είπε η Ράνια στο TLife.

Κουμπάροι στον γάμο τους ήταν ο παιδικός φίλος του γαμπρού, Σταμάτης Φώτογλου μαζί με τη γυναίκα του. Νονοί του μικρού Μιχαήλ ήταν ο Παναγιώτης Πέρρος αλλά και ο Χρήστος Αφρουδακης, ο οποίος δεν μπόρεσε να βρεθεί στην τελετή αφού είναι με την εθνικής ομάδα πόλο στη Ρωσία.

Το βράδυ το ζευγάρι,πραγματοποίησε την δεξίωση του γάμου σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Γλυφάδα ενώ πιο αργά το βράδυ βρέθηκε με τους κουμπάρους του στο νυχτερινό κέντρο “Θάλασσα” όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή. Όσον αφορά το ταξίδι του μέλιτος, θα γίνει τον Αύγουστο σε συνδυασμό με τις καλοκαιρινές τους διακοπές. “Σίγουρα θα επιλέξουμε κάποια από τα Ελληνικά νησιά γιατί αγαπάμε την Ελλάδα μας”, υποστήριξε η Ράνια και συμπλήρωσε πως ένα από αυτά θα είναι η Κεφαλλονιά, η οποία είναι ο τόπος καταγωγής της και έχει σπίτι εκεί.

Read More

And More