Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου: Τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής τους!

Τα γενέθλια της Έλλης Κοκκίνου ήταν μια καλή αφορμή για να βρεθεί η Σίσσυ Χρηστίδου στο Cabaret @ Romeo και να απολαύσει τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις κι άλλες φωτογραφίες από το party γενεθλίων

Μπορεί το τιμώμενο πρόσωπο να ήταν η κολλητή της, αλλά η Σίσσυ φαίνεται πως επικέντρωσε την προσοχή της στον frontman των Onirama. Το ίδιο κι εκείνος, που δεν σταμάτησε να της αφιερώνει τραγούδια.

Ανάμεσα σε αυτά, ήταν και η νέα επιτυχία του δυναμικού συγκροτήματος “Όλα εσύ μου τα’ μαθες” που οπτικοποίησαν πρόσφατα παρέα με την Κρι Κρι.

Πρόκειται για ένα τραγούδι που μιλάει για έρωτες του καλοκαιριού και το σκηνικό είναι ένα ρομαντικό beach party!

Ο Θοδωρής έχει γράψει τη μουσική, αλλά εύκολα θα μπορούσε να έχει γράψει και τους στίχους (οι οποίοι είναι της Σάνυ Μπαλτζή) και μάλιστα να ανεφέρεται στο δικό του love story με τη Σίσσυ. Πριν από ακριβώς 11 χρόνια!


Στη συναυλία του Robbie Williams με τον γιο τους Φίλιππο Ραφαήλ

Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2004, σε μία συναυλία στη Χαλκιδική. Στη συνέχεια κατέληξαν με την παρέα τους στην παραλία. Μετά, χάθηκαν για λίγο καιρό αλλά φαίνεται πως η σχέση τους ήταν… καρμική! Η Σίσσυ έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως “από την πρώτη στιγμή που γίναμε ζευγάρι έλεγα, μα τι κάναμε τόσο καιρό”.


Από τη φετινή γιορτή της Σίσσυς στο Cabaret @ Romeo

Στην αρχή, προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή και μακριά από τα φώτα, αλλά δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν οι πρώτες φωτογραφίες. Εκείνη, ερχόταν σε αμηχανία και απέφευγε σχετικές ερωτήσεις. Ο καιρός όμως πέρασε και άρχισαν σταδιακά να κυκλοφορούν “ελεύθεροι”.

Η είδηση ότι η Σίσσυ είναι έγκυος έσκασε σαν “βόμβα”, παρόλο που οι ίδιοι ήθελαν πολύ να αποκτήσουν μαζί ένα παιδί. Ο Φίλιππος Ραφαήλ ήρθε στον κόσμο τον Αύγουστο του 2008 και η ζωή τους άλλαξε για πάντα…


Οικογενειακή επιστροφή από τη Θεσσαλονίκη

Ένα χρόνο αργότερα (16 Αυγούστου 2009) έγινε και ο γάμος τους στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Μοιράστηκαν αυτή τη στιγμή με κοντινούς συγγενείς και φίλους. Ένα ακόμα ξεχωριστό καλοκαίρι για την κοινή τους ζωή, μαζί με αυτό της γέννησης του πρωτότοκου γιου τους. Κι ακολούθησε ακόμα ένα!


Στο AXDW 2015

Την ευτυχία τους συμπλήρωσε ο ερχομός του δεύτερου γιου τους, Άγγελου Μιχαήλ που γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 2013. Ο Θοδωρής, έκτοτε, έγινε ένας ιδιαίτερα στοργικός μπαμπάς και η Σίσσυ η πιο ευτυχισμένη μαμά και σύζυγος!

Read More

And More