Μαίρη Συνατσάκη: Οι αγαπημένες της γωνιές στο μοντέρνο διαμέρισμά της!

Το ξύλο και το μέταλλο είναι τα κυρίαρχα στοιχεία στο μοντέρνο διαμέρισμα της Μαιρής Συνατσάκη στην Αγία Παρασκευή. “Είναι μοντέρνα με βιομηχανικά στοιχεία. Είχα πολύ μεγάλη βοήθεια από την blogger – interior designer Εύα Τοπαλίδου. Όσες ιδέες είχα, βρήκε τον τρόπο να την υλοποιήσει” λέει η ίδια στο περιοδικό ΟΚ!, τον φωτογραφικό φακό του οποίου υποδέχτηκε στο σπίτι της.

Η παρουσιάστρια “σύστησε” στον φακό και τον τετράποδο συγκάτοικό της, τον Τιμολέοντα – Κανέλλο Boo. “Τον βρήκα αδέσποτο μόλις δέκα ημερών, σε μία παραλία στο Ξυλόκαστρο, πέρσι το καλοκαίρι. Θυμάμαι, επειδή ήταν πολύ μικρός, τον πρώτο καιρό τον τάιζα με μπιμπερό”, δηλώνει η ίδια.

Στοιχεία όπως η κρεμαστή πολυθρόνα μπροστά στο τζάκι της Μαίρης Συνατσάκη η παρουσιάστρια τα έχει αγοράσει μέσω διαδικτύου, ενώ η πλάσμα τηλεόραση στο σαλόνι είναι δώρο των καλών της φίλων Δημήτρη Ουγγαρέζου και Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Η σύνθεση λαμπατέρ – παλιό ραδιόφωνο, ήταν μια ιδέα που υλοποίησε για την Μαίρη Συνατσάκη η interior designer φίλη της Εύα Τοπαλίδου.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More