Μαίρη Συνατσάκη: Η κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου, ο χωρισμός με τον Μύρωνα Στρατή και οι νέες σχέσεις που της χρεώνουν

Λίγο μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στο περιοδικό YOU και την Τίνα Μελισσαροπούλου για την κόντρα που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα με την Κατερίνα Καινούργιου, τον χωρισμό και την συνάντησή της on camera με τον Μύρωνα Στρατή αλλά και τις σχέσεις που της έχουν χρεώσει κατά καιρούς τα δημοσιεύματα.

Δημιουργήθηκε μια κόντρα με την Κατερίνα Καινούργιου. Γιατί;

Δεν κατάλαβα γιατί συνέβη, ούτε πώς, ούτε ιδιαίτερα πράγματα έχω να πω γι’ αυτό. Ήταν ένα εμπαθές σχόλιο. Και δεν θα μπω καν στη διαδικασία τού να μαντέψω, γιατί αν υπήρχε το οποιοδήποτε ζήτημα θα έπρεπε να ενημερωθώ. Πάντως, θα ήθελα εκεί που ξεκίνησε να τελειώσει ιδανικά. Δεν έχουμε υπάρξει ποτέ φίλες στη ζωή μας και γι’ αυτό δεν με στενοχώρησε. Δεν το κρατάω μανιάτικο! Απλώς από περιέργεια θα ήθελα να μάθω από πού ξεκίνησε.

Σε ενοχλεί το γεγονός ότι με τον Δημήτρη έγινε ολόκληρος ντόρος για το αν είστε ζευγάρι; Πώς
αντέδρασες βλέποντας φωτογραφίες σας;

Οι φωτογραφίες μού φάνηκαν ωραίες και τρυφερές και θα τις κρατήσω. Αλλά με ενοχλεί αυτό το «σώνει και καλά» ζευγάρι γιατί αυτό είναι η διάθεση των άλλων. Εγώ δεν θέλω να μου φορεθεί κανένας «σώνει και καλά»! Θέλω να έχω την προσωπική μου ελευθερία και να μην περιορίζομαι κι αν θέλω να είμαι τρυφερή και οικεία να το κάνω χωρίς να τρελαίνομαι με το τι θα πει οποιοσδήποτε.

Την σχέση του Δημήτρη με την Ιλένια Ουίλιαμς πώς την βλέπεις; Εγκρίνεις;

Θέμα έγκρισης δεν υπάρχει. Προφανώς και μοιραζόμαστε πράγματα, και ειδικά σε αυτό τον τομέα, αλλά εγώ αν δω ότι κάποιος πληγώνει τον φίλο μου θα του επιστήσω την προσοχή. Γενικά αυτή την περίοδο –χωρίς να μιλάω εγώ για τα προσωπικά του Δημήτρη αφού δεν το κάνει εκείνος– τον βρίσκω ήρεμο και καλά.

Όλοι έλεγαν ότι θα υπάρξει επανασύνδεση με τον Μύρωνα. Γιατί;

Δεν ξέρω. Το πιο μαγικό ήταν ότι όταν ήρθε ο Μύρωνας στην εκπομπή το Πάσχα ή όταν βγήκε
το δημοσίευμα για μένα και τον Δημήτρη, και στις δύο περιπτώσεις το κείμενο πάντα ξεκινούσε με το «λίγο καιρό μετά το χωρισμό…». Κι όμως έχει περάσει ένας χρόνος και δεν το έχει χωνέψει κανένας. Ίσως επειδή χωρίσαμε σε πολύ χαμηλούς τόνους χωρίς εντάσεις, κακίες, μίση.

Υπάρχει επιστροφή ή αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει;

Γενικά πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες αλλά όχι ειδικά στην σχέση αυτή με τον Μύρωνα, γιατί ο καθένας μας δεν ξέρει τι έχει κάνει ο άλλος στη ζωή του. Τον σέβομαι πάρα πολύ και τον αγαπώ κι ό,τι και να έρθει ας έρθει αλλιώς να προσπεράσει…

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη; Είστε μαζί;

Εσύ βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες καταλαβαίνεις ότι είμαστε μαζί; Είμαι σε μια φάση που δεν έχω να ανακοινώσω κάτι για τα προσωπικά μου.

Περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί.

Read More

And More