Το μακιγιάζ των 5′ για ανοιχτή, μεσαία και σκούρα επιδερμίδα!

Όταν τα deadlines τρέχουν και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να πας στο γραφείο, το τελευταίο πράγμα που θες είναι να περάσεις ώρες ατελείωτες μπροστά από τον καθρέφτη σου. Σίγουρα, αν είχες ελεύθερο χρόνο (πολυτέλεια!) θα προτιμούσες να τον περάσεις στην ουρά των Starbucks για να πάρεις τον αγαπημένο σου latte. Από την άλλη, όμως, καμιά μας δεν θέλει να βγαίνει εκτός σπιτιού απεριποίητη. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τρία διαφορετικά looks για ανοιχτή, μεσαία και σκούρα επιδερμίδα. Είναι όλα τους τέλεια και το καλύτερο, δεν θα σου πάρει περισσότερο από 5 λεπτά για να τα πετύχεις!

Μακιγιάζ για ανοιχτό τόνο επιδερμίδας

Έμπνευση: Cate Blanchette
Γιατί μας αρέσει: Οι peachy και γλυκές κοραλί αποχρώσεις στα χείλη φωτίζουν την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Το μακιγιάζ δίχνει fresh χωρίς όμως να είναι υπερβολικό.
Πώς θα το πετύχεις: Τοποθετησε concealer γύρω από τα μάτια αλλά και στο κινητό βλέφαρο για να σβήσεις τις κοκκινίλες και να δείχνει το βλέμμα σου πιο ξεκούραστο. Άπλωσε ένα touch μοβ σκιάς στο κινητό βλέφαρο και βάλε μια στρώση μάσκαρα στις άνω βλεφαρίδες. Συνέχισε με βερικοκί ρουζ στα μάγουλα (ένα σε compact μορφή θα δώσει στα μάγουλά σου την επιθυμητή γυαλάδα) και με τα δάχτυλά σου άπλωσε κοραλί κραγιόν με shiny υφή. Έτοιμη!

Μακιγιάζ για μεσαίο τόνο επιδερμίδας

Έμπνευση: Ginnifer Goodwin
Γιατί μας αρέσει: To retro eyeliner και η λαμπερή επιδερμίδα κάνουν το μακιγιάζ αυτό όσο πρέπει συντηρητικό για το γραφείο αλλά και fresh ταυτόχρονα.
Πώς θα το πετύχεις: Άπλωσε στην επιδερμίδα σου ένα καλυπτικό make up για φυσικό αποτέλεσμα ξεκινώντας από την κορυφή της μύτης και σβήνοντας προς τα έξω (το κέντρο του προσώπου μας είναι πάντα πιο κόκκινο). Σταθεροποίησε παιρνώντας πούδρα κι έπειτα βάλε ροζ ρουζ από τα ζυγωματικά προς τα μήλα. Άπλωσε στα χείλη σου lip gloss και τέλος διάγραψε μια γραμμή eyeliner στο κινητό βλέφαρο. Δοκίμασε το Glide Define Eyeliner της Max Factor που είναι σε μορφή στιλό και απλώνεται χωρίς να σε δυσκολέψει.

Μακιγιάζ για σκούρο τόνο επιδερμίδας

Έμπνευση: Lea Michelle
Γιατί μας αρέσει: Τα bronze μήλα και τα ρουμπινί χείλη δίνουν στο πρόσωπό μας το χάδι του ήλιου και μας κάνουν να δείχνουμε όμορφες, fresh και sexy χωρίς όμως να χάνουμε πόντους από τον επαγγελματισμό μας.
Πώς θα το πετύχεις: Χρησιμοποίησε ένα ειδικό ψαλίδι για βλεφαρίδες και βοήθησέ τις να αποκτήσουν καμπύλες (λατρεύουμε το θερμαινόμενο ψαλίδι των Sephora που δεν μας προδίδει ποτέ!). Άπλωσε μάσκαρα για μήκος κι έπειτα φώτισε τα μάγουλά σου με μια bronze πούδρα και πέρασέ την και στην κορυφή της μύτης. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με ένα ματ ρουμπινί κραγιόν χωρίς περίγραμμα ώστε να μην φαίνεται το look σου στιλιζαρισμένο.

Read More

And More