Tips για να μην καταστρέψεις το μανικιούρ σου στις διακοπές!

Τίποτα δεν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα απο ένα περιποιημένο μανικιούρ και ένα βερνίκι στο αγαπημένο σου χρώμα. Aν δεν θέλεις λοιπόν το μανικιούρ σου να χάσει τη λάμψη του κατά τη διάρκεια των διακοπών ακολούθησε τις συμβουλές μας και κάνε το μανικιούρ σου να κρατήσει για ένα μήνα τουλάχιστον.

Προτίμησε πιο κοντό μήκος στα νύχια σου κατά τη διάρκεια των δικοπών καθώς τα μακρύτερα νύχια είναι πιο επηρεπή στο σπάσιμο και τη φθορά.

Τα ενυδατωμένα χέρια δείχνουν πιο περιποιημένα γι’ αυτό φρόντισε να απλώνεις μια ενυδατική κρέμα καθημερινά και να επιμένεις στα σκληρά σημεία όπως είναι οι παρανυχίδες. Η ενυδάτωση θα διατηρήσει τις παρανυχίδες σου μαλακές και θα αποτρέψει τη δημιουργία νέων.

Χρησιμοποίησε μια βάση πρίν απλώσεις το βερνίκι. Η βάση θα προστατεύσει τα νύχια σου απο τις φθορές και τα σπασίματα και θα βοηθήσει το χρώμα να διατηρηθεί αναλοίωτο για μεγαλύτερο διάστημα.
Στη συνέχεια άπλωσε προσεκτικά το βερνίκι στο αγαπημένο σου χρώμα, περίμενε να στεγνώσει και πέρασε μια δεύτερη στρώση.
Τέλος, χρησιμοποίησε ένα top coat για έξτρα λάμψη και διάρκεια.

Extra tip: Βάλε στο νεσεσέρ των διακοπών ένα διάφανο top coat και πέρασε τα νύχια σου με αυτό μόλις δείς πως αρχίζουν να θαμπώνουν. Θα παρατείνει τη διάρκεια του μαανικιούρ σου τουλάχιστον 1-2 εβδομάδες.

Tης Χριστίνας Σκαρμούτσου

Read More

And More