Μουσικός Διαγωνισμός Eurovision 2015 – Τελικός: Tα φαβορί, τα μυστικά και οι εκπλήξεις!

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα απόψε στη Βιέννη. Εκεί θα διεξαχθεί απόψε ο μεγάλος τελικός του 60ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Για πρώτη φορά 27 χώρες θα ανέβουν μία μία στη σκηνή του Stadhalle για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής τα δυο απόλυτα φαβορί είναι η Ιταλία και η Σουηδία. Οι Il Volo – κατά κόσμον Piero Barone, Ignazio Boschetto και Gianluca Ginoble- γνωρίστηκαν το 2009 και ετοιμάζονται να κατακτήσουν και την σκηνή της Eurovision το Σάββατο, όπου θα εμφανιστούν 27οι κατά σειρά. Οι πρώτες εντυπώσεις πάντως από την πρόβα τους ήταν πως ξεσήκωσαν το κοινό που ενθουσιάστηκε με το τραγούδι. Άκουσέ το

Ο Måns Zelmerlöw: Ίσως ο πιο… hot διαγωνιζόμενος του 60ου διαγωνισμού τραγουδιού, ο Måns Zelmerlöw τραγουδάει το ξεσηκωτικό Heroes σε μια χρονιά που οι μπαλάντες μοιάζουν να κυριαρχούν!

.

/

Ανάμεσα τους η Μαρία Έλενα Κυριάκου που θα εμφανιστεί 15η στη σειρά του τελικού της Eurovision για να ερμηνεύσει το One Last Breath. H Μαρία Έλενα Κυριάκου θα φορέσει και πάλι την εντυπωσιακή δημιουργία του Δημήτρη Πέτρου με styling του Κώστα Ζήση, ενώ οι εντυπωσιακοί φωτισμοί που θα την πλαισιώσουν ξανά φέρουν την υπογραφή του Κωνσταντίνου Γαρίνη. Μαζί της στο One Last Breath, ο Ευθύβουλος Θεοχάρους που θα την συνοδεύσει στο πιάνο και οι Άλεξ Οικονόμου και Κατερίνα Κυριάκου που θα αναλάβουν ξανά τα φωνητικά.

Δες όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τη Eurovision εδώ!

Ήδη η Μαρία Έλενα Κυριάκου πραγματοποίησε χθες την πρώτη γενική πρόβα της ενόψει του τελικού στην σκηνή του Stadthalle της Βιέννης. Η Μαρία Έλενα Κυριάκου απέσπασε το χειροκρότημα του κοινού και ολοκλήρωσε την πρόβα της χωρίς προβλήματα.

Ο τελικός της Eurovision 2015 θα μεταδοθεί στις 22.00 (ώρα Ελλάδος) από τη ΝΕΡΙΤ με σχολιαστές για την ελληνική τηλεόραση τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη Μαρία Κοζάκου.

Στον Τελικό θα συμμετάσχουν συνολικά 27 χώρες, εκ των οποίων οι είκοσι από τους δύο Ημιτελικούς – δέκα από κάθε βραδιά. Οι “Big Five” (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ην. Βασίλειο), η διοργανώτρια Αυστρία, καθώς και η Αυστραλία – που φέτος συμμετέχει τιμητικά στον διαγωνισμό – περνούν απευθείας στον Τελικό. Η σειρά εμφάνισης, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, έχει ως εξής: Σλοβενία, Γαλλία, Ισραήλ, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αρμενία, Λιθουανία, Σερβία, Νορβηγία, Σουηδία, Κύπρος, Αυστραλία, Βέλγιο, Αυστρία, Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Γερμανία, Πολωνία, Λετονία, Ρουμανία, Ισπανία, Ουγγαρία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Ρωσία, Αλβανία, Ιταλία.

Εμείς ευχόμαστε η Μαρία Έλενα Κυριάκου να είναι εντυπωσιακή, δυναμική και με αυτοπεποίθηση απόψε το βράδυ στην φωτισμένη σκηνή του 60ου διαγωνισμού τραγουδιού! Καλή επιτυχία!

Δες εδώ τα προγνωστικά για τον τελικό!

Read More

And More