Maria Menounos: Το road trip και τα πειράγματα στον σύντροφό της!

Ο τελικός του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου, είναι η καλύτερη αφορμή για εκδρομές για τους πολίτες των Η.Π.Α.. Ιδιαίτερα δε για όσους υποστηρίζουν τις ομάδες που συμμετέχουν στον μεγάλο τελικό, που ονομάζεται super bowl!

Η Maria Menounos είναι ανάμεσα στις τυχερές αφού φέτος η ομάδα που υποστηρίζει, οι Patriots διεκδικούν για τέταρτη φορά τον τίτλο του πρωταθλητή. Επόμενο ήταν λοιπόν η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια με τον σύντροφό της Keven Undergaro να ταξιδέψει το Σάββατο προς την Αριζόνα όπου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός. Το ταξίδι τους όμως δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.


Αφού νοικιασαν το αυτοκίνητο για να ταξιδέψουν από το Los Angeles προς το Phoenix της Αριζόνα, ήρθαν αντιμέτωποι με την κίνηση. Φαίνεται πως οι New England Patriots, η ομάδα όπου παίζει και ο σύζυγός της Gisele Bundchen, Tom Brady, έχει πολλούς φανατικούς υποστηρικτές στην Δυτική Ακτή των Η.Π.Α.

Η Maria Menounos οδηγούσε συνεχώς ώσπου έπεσε η νύχτα. Έπειτα το τιμόνι πέρασε στα χέρια του συντρόφου της παρουσίαστριας και όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω video που δημοσίευσε, ο Kevin Undergaro “οδηγεί σαν παππούς”! “Η ασφάλεια προηγείται” της απάντησε ο σύντροφός της στο ίδιο video με την Maria Menounos να σχολιάζει “Αυτό είναι το πιο μακρύ ταξίδι που έγινε ποτέ για το Phoenix”.


Ευτυχώς λοιπόν που η βραδιά του Super Bowl είναι απόψε, γιατί αλλιώς η Maria Menounos μάλλον θα άκουγε την ραδιοφωνική του μετάδοση από το αυτοκίνητο! Όπως θα έλεγε και η ίδια: Go Pats!

Read More

And More