Μαριάντα Πιερίδη: Στηρίζει συνεχώς τον σύντροφό της!

Σου έχουμε ήδη γράψει πως ο σύντροφός της Μαριάντας Πιερίδη, θα πλαισιώνει ως κιθαρίστας τον Ηλία Βρεττό στις εμφανίσεις του στο club Messiah στο Κολωνάκι. Η όμορφη τραγουδίστρια είναι στο πλευρό του Νέστορα Φωτιάδη κάθε στιγμή, φροντίζοντας να δίνει συχνά το “παρών” στις εμφανίσεις του συντρόφου της.

Έτσι έκανε και το βράδυ της Παρασκευής, οπότε παρέα με δύο καλές φίλες της βρέθηκε στο Messiah για να θαυμάζει τον σύντροφό της στη σκηνή.


“Στον λατρεμένο Ηλία Βρεττό με τον Νέστορα Φωτιάδη στην κιθάρα, τα ”σπάμε” κι απόψε” σχολίασε δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από την χθεσινή βραδιά η τραγουδίστρια.

Η Μαριάντα Πιερίδη, είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της και δεν διστάζει να του το δείχνει στηρίζοντας τον με την παρουσία της σε κάθε επαγγελματικό του βήμα. Το ίδιο ερωτευμένος νιώθει κι εκείνος καθώς όπως είχε παραδεχτεί σε συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με την τραγουδίστρια στο περιοδικό People, ο έρωτας τους και το παιδί τους ήταν οι λόγοι που είναι ξανά μαζί μετά από ένα μικρό διάλειμμα στη σχέση τους.

Read More

And More