Marie Chantal: Πολύτιμες στιγμές με τα μεγαλύτερα παιδιά της, Ολυμπία και Αλέξιο!

Μοναδικές στιγμές είχε την ευκαιρία να περάσει με την πρωτότοκη κόρη της Ολυμπία και το δεύτερο παιδί που απέκτησε από τον σύζυγό της Παύλο, τον Αλέξιο, η Marie Chantal. Μακριά από τις απαιτήσεις των τριών μικρότερων γιων του ζευγαριού για παιχνίδια, η Marie Chantal απόλαυσε το δείπνο της στο Λονδίνο με τους “μεγάλους” της οικογένειας -η Ολυμπία είναι σχεδόν 19 χρονών ενώ ο Αλέξιος συμπλήρωσε τα 16 του χρόνια στα τέλη του Οκτώβρη.

Βέβαια αν και “μεγάλα” τα παιδιά της Marie Chantal όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία που μοιράστηκε η ευτυχισμένη μητέρα, παραμένουν παιδιά! Η Ολυμπία κάνει νάζια στον φωτογραφικό φακό, ενώ ο Αλέξιος όπως κάθε έφηβος στις ημέρες μας, δεν αφήνει από τα χέρια του το smart phone του.

Με μόλις δύο χρόνια διαφοράς μεταξύ τους η Ολυμπία και ο Αλέξιος είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Οι δυο τους τα μόνα από τα πέντε παιδιά που γεννήθηκαν στην δεκαετία του ’90. Την αδυναμία που νιώθουν ο ένας για τον άλλο εξέφρασε χθες μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, δημοσιεύοντας μια παιδική του φωτογραφία με την αδερφή του o Αλέξιος.

Read More

And More