Marie Chantal: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της στο Λονδίνο!

Τους αναγνώστες του γαλλικού περιοδικού Point De Vue ξενάγησε στο πολυτελές σπίτι της οικογένειας της στο Λονδίνο η Marie Chantal. Η σύζυγος του Παύλου, με τον οποίο έχουν αποκτήσει 5 παιδιά, μίλησε στο γαλλικό περιοδικό για τη σχέση τους, την οικογένεια τους και την Ελλάδα έτσι όπως την γνώρισε και την αγάπησε μέσα από τα μάτια του.

“Αισθάνομαι πολύ επηρεασμένη από την κουλτούρα του άντρα μου. Τα παιδιά μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι μισοί Έλληνες. Επισκεπτόμαστε την Ελλάδα τουλάχιστον τέσσερις φορές το χρόνο, αν και ο Παύλος κάνει συχνότερα αυτό το ταξίδι. Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που εγκατασταθήκαμε μόνιμα από τις Η.Π.Α. στο Λονδίνο. Ενώ και τα πεθερικά μου ζουν πλέον εδώ και δύο χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα”, λέει η Marie Chantal, ενώ ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει τις καλαίσθητες γωνίες του σπιτιού τους στην Βρετανική πρωτεύουσα.

“Ο ορισμός του ιδανικού Σαββατοκύριακου για εμένα είναι όταν βρισκόμαστε στο σπίτι μας στην εξοχή, κάνουμε ιππασία με τα παιδιά, μαγειρεύουμε και ο Παύλος πηγαίνει για κυνηγι”, συμπληρώνει η ίδια και αποκαλύπτει το μυστικό για την επιτυχημένη σχέση που διατηρεί με τον Παύλο μετά την απόκτηση των πέντε παιδιών τους, της 19χρονης Ολυμπίας – Μαρίας, του 17χρονου Κωνσταντίνου – Αλέξιου, του 15χρονου Αχιλλέα – Ανδρέα, του 11χρονου Οδυσσέα – Κίμωνα και του 7χρονου Αριστείδη – Σταύρου.

“Το μυστικό για να ζει ευτυχισμένα και αρμονικά ένα ζευγάρι, είναι να έχεις διαλέξει έναν καλό σύντροφο. Είναι τόσο απλό!”, εξηγεί και συμπληρώνει: “Με τον Παύλο ανταλάσσουμε απόψεις και επικοινωνούμε πολύ καλά, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά σε άλλα ζευγάρια”. “Έχουμε μια τέτοια σχέση, ένα τέτοιο δέσιμο που όλα μας φαίνονται εύκολα και ευχάριστα. Δεν ένιωσα ποτέ βαρετά στο πλευρό του και αυτά τα 20 χρόνια που είμαστε μαζί νιώθω ότι πέρασαν πολύ γρήγορα” υποστηρίζει σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Marie Chantal μας ξεναγεί στο σπίτι της οικογενειας στο Λονδίνο. Δες εδώ βίντεο και φωτογραφίες που έχει μοιραστεί η ίδια παλιότερα μέσω Instagram.

Read More

And More