Μαρίνα Βερνίκου: “Ο σύζυγός μου είναι η καλύτερη παρέα στον κόσμο!”

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Μίλτο Καμπουρίδη, το πώς συνδυάζει την καριέρα της ως φωτογράφος με τις οικογενειακές της υποχρεώσεις αλλά και πώς διατηρείται σε άψογη φόρμα, μίλησε η Μαρίνα Βερνίκου σε συνέντευξή της στο YOU που κυκλοφορεί.

Μετά από 10 χρόνια γάμου με τον Μίλτο Καμπουρίδη, η Μαρίνα Βερνίκου λέει: “Για όλα τα ζευγάρια ισχύει το ίδιο. Για να επιβιώσει η σχέση πρέπει να θαυμάζει ο ένας τον άλλον. Να υπάρχει σεβασμός, κατανόηση και ελευθερία, όχι ρουτίνα”. Μάλιστα η ίδια αποκαλύπτει ότι μαζί του θα μπορούσε να απομονωθεί σε ένα έρημο νησί. “Είναι η καλύτερη παρέα στον κόσμο!” δηλώνει.

Η ίδια αναφέρεται στο πώς συνδυάζει την καριέρα με τις οικογενειακές της υποχρεώσεις ως μητέρα τριών παιδιών λέγοντας: “Όλα συνδυάζονται, θέληση να υπάρχει. Μεγάλωσαν τα παιδιά (σ.σ. η Ντεμήλια είναι 9 χρονών, ο Γιώργος 7 ετών και η Αννέζια 5). Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το πρωί 7.30 τα αφήνεις σχολείο και μέχρι τις 5 που γυρίζουν έχεις όλον τον χρόνο για να ασχοληθείς με ό,τι αγαπάς”.

Η Μαρίνα Βερνίκου, διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα ανάμεσα στις επώνυμες Ελληνίδες. Πώς τα καταφέρνει; Η ίδια απαντά: “Γυμνάζομαι μία ώρα κάθε μέρα. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Αν δεν το κάνω ποναέι η μέση μου, οπότε θέλοντας και μη οφείλω να ασκηθώ. Όλοι πρέπει να βάλουμε στο πρόγραμμά μας τη γυμναστική. Και να πίνουμε πολύ νερό! Έχω κόψει όλα τα αναψυκτικά και τα έχω αντικαταστήσει με νερό. Έχω δει μεγάλη διαφορά”.

“Ο Θεός υπήρξε πολύ καλός μαζί μου. Δεν στερήθηκα τίποτε και δεν χάλασε το σώμα μου” αναφέρει για την περίοδο που κυοφορούσε κάθε ένα από τα τρία της παιδιά και συμπληρώνει αναφορικά με το ενδεχόμενο μιας τέταρτης εγκυμοσύνης: “Αν, πάλι, ο σύζυγός μου ήθελε και τέταρτο παιδί θα το έκανα με μεγάλη ευχαρίστηση. Προς το παρόν πήραμε σκυλάκι!”.

Διάβασε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί.

Read More

And More