Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Νέα βραδινή έξοδος με την ομάδα του Mega με μία!

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά δεν έχουν σταματήσει να βγαίνουν από τότε που ξεκίνησε η εκπομπή “Mega με μία”. Οι δύο παρουσιαστές του πρωινού του Μεγάλου καναλιού παρά το φορτωμένο τους πρόγραμμα κάνουν συνεχώς βραδινές εξόδους.

Έχουν πάντα στο πλευρό τους ανθρώπους από την ομάδα, ενώ συχνά επιλέγουν να βγαίνουν ξεχωριστά. Ο ηθοποιός και η σύζυγός του έχουν επιλέξει στερούνται χρόνο από την ξεκούρασή τους έτσι ώστε να τιμούν με αυτό τον τρόπο τους καλεσμένους τους.

Αυτή τη φορά το TLIFE τους συνάντησε στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ήταν πρόσφατα καλεσμένος στην εκπομπή του Μάρκου και της Έλενας και εκείνοι ανταπόδισαν την επίσκεψη!

Φυσικά, ο κωμικός ηθοποιός δεν παρέλειψε να ανέβει στη σκηνή και να κάνει το δικό του “show” μαζί με τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες.

Το ίδιο έκανε και η συνεργάτιδα της εκπομπής, Χριστίνα Πολίτη η οποία μετά την θητεία της στο “Just the two of us” έχει μεγαλύτερη άνεση να τραγουδάει μπροστά σε κοινό!

Η Έλενα φρόντισε να καταγράψει με το κινητό της όλα τα highlights της βραδιάς!

Read More

And More