Διάσημες Συνταγές από τους chef του Master Chef και Top Chef! Τι βαθμό τους βάζεις;

Στα πλαίσια των διάφορων δοκιμασιών για τα δύο μεγάλα μαγειρικά τηλεπαιχνίδια των καναλιών, οι εκλεκτοί chef αναμένεται να δοκιμάσουν, να κρίνουν, να στενοχωρήσουν δεκάδες διαγωνιζόμενους. Μην ξεχνάς όμως πως είναι και αυτοί chef, ετοιμάζουν κι αυτοί συνταγές…και στην τελική; Το αποτέλεσμα θα το κρίνει μόνο ο ουρναίσκος σου.

Γίνε λοιπόν εσύ ο κριτής των τηλε-chef. Κάνε κλικ επάνω στις συνταγές και δες πως θα τις ετοιμάσεις. Εμείς θα σε περιμένουμε εδώ για σχόλια, παραητρήσεις και φυσικά…αστεράκια! Ή μήπως σκούφους; Βαθμολόγησε στα σχόλια στο τέλος του κειμένου την καλύτερη στυνταγή και ανάδειξε τον καλύτερο chef-κριτή!

MASTER CHEF

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το Master Chef του Mega, το οποίο και έκανε πρώτο πρεμιέρα εχθές Κυριακή. Αν δεν πρόλαβες να δεις την πρώτη εκπομπή κάνε κλικ εδώ για να δεις περί τίνος πρόκειται, αλλά και να γνωρίσεις τουςε Chef
Master Chef: Το reality μαγειρικής που μάγεψε την Αυστραλία και όλο τον κόσμο

Ας δούμε τώρα τις συνταγές της κριτικήςε επιτροπής….

Λευτέρης Λαζάρου

Ο βραβευμένος chef αγαπά ιδιαίτερα τα θαλασσινά. Δες λοιπόν μια πεντανόστιμη συνταγή με καλαμάρια γεμιστά με διάφορα τυριά.

Γιάννης Λουκάκος

Ο νεαρός σεφ του εστιατορίου Ψωμί & Αλάτι κάνει μια ξεχωριστή συνταγή με κοτόπουλο και πεντανόστιμα σπαράγγια.

Δημήτρης Σκαρμούτσος
Μπορεί αρχικά να ήθελε να γίνει Οικονομολόγος, τελικά όμως τον κέρδισε η μαγειρική. Άρτι αφειχθείς από την Αμερική μας παρουσιάζει μια νόστιμη και έυκολη σαλάτα, εμπευσμένη από την Κρήτη.

TOP CHEF

Η τηλεοπτική ομάδα του Top Chef ετοιμάζει πυρετωδώς τις πρώτες εκπομπές για να κάνει πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου. Αν δεν έχεις ενημερωθεί ακόμη για την κριτική επιτροπή, αλλά και τους όρους του παιχνιδιού κάνε κλικ εδώ για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Top Chef: Ποιος θα είναι ο…next Top Chef στην Ελλάδα;

Ας δούμε τις συνταγές κάποιων από τους κριτές της εκπομπής…

Ηλίας Μαμαλάκης
O Hλίας Μαμαλάκης δεν έχει ανάγκη από συστάσεις. Ο κόσμος τον γνωρίζει και τον αγαπάει…πρωτεργάτης γαστρονομικών τηλεοπτικών εκπομπών, επιστρέφει και ξεχωρίζει μεταξύ των Chef του Top Chef.

Ετοίμασε τα λαχταριστά σου με σοκολάτα γάλακτος που προτείνει και στην ιστοσελίδα του.

Χριστόφορος Πεσκιάς

Λαχταριστό Κους Κους από τον chef Χριστόφορο Πεσκιά που θα βρίσκεται επίσης στο πλευρό του Ηλία Μαμαλάκη και των άλλων κριτών.

Κι αν δεν έχεις όρεξη για κριτική, ένα είναι σίγουρο. Οι συνταγές αυτές αποτελούν μιας πρώτης τάξεως πρόταση για ένα πλήρες, goyrmet και εντυπωσιακό τραπέζι! ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

Του Λευτέρη Σαββίδη

Read More

And More