H Eres συνεργάζεται με τον διάσημο οίκο καπέλων Maison Michel

H Eres συνεργάστηκε με τον Maison Michel για τη δημιουργία ένός πλατύγυρου καπέλου από δαντέλα Calais συμπληρώνοντας το Honore bodysuit, ένα από τα κομμάτια-κλειδιά της lingerie συλλογής για τη σεζόν φθινόπωρο 2015.

Για τον πρώτο της διάλογο ανάμεσα στα εσώρουχα με τα καπέλα, η Eres επέλεξε να συνεργαστεί με έναν οίκο που έχει μοιραστεί το πάθος του, την παράδοση και τη δημιουργικότητα εδώ και 80 χρόνια, τον Maison Michel.

H έμπνευση της σεζόν είναι μια μοντέρνα εκδοχή της Belle De Jour. To πλατύγυρο αυτό καπέλο κατασκευάστηκε για να εξασφαλίσει σκιά και μυστήριο στα μάτια της μούσας του: Φορώντας το μπορεί να βλέπει αλλά όχι και να τη βλέπουν, να πειράξει, να ιντριγκάρει και μετά να εξαφανιστεί στους λιθόστρωτους δρόμους της πόλης της.

Το pattern φθινοπωρινών φύλλων και η vintage-inspired δαντέλα καλύπτουν το καπέλο αλλά και το μακρυμάνικο “Honore” bodysuit της συλλογής, ένα κομμάτι που τραβά τη γραμμή ανάμεσα στο lingerie και το ready-to-wear.

Τα νήματα από τρίχα αλόγου δίνουν δομή στο γείσο του καπέλου, επιτρέποντάς του να αιωρείται επάνω από τους ώμους σαν κάπα, ενώ το υπερμεγέθες στιλ του τραβά την προσοχή χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητα εκείνης που το φοράει.

Read More

And More