Μπέττυ Μαγγίρα: Γιατί έχει δεμένο το πόδι της; Φωτογραφίες

Με δεμένο πόδι απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την Μπέττυ Μαγγίρα. Λίγο καιρό πριν από την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον Alpha -που έχει προγραμματιστεί για τις 13 Οκτώβρη- η γνωστή show woman εμφανίστηκε με πατερίτσα! Ο λόγος φυσικά είναι τα γυρίσματα για την ταινία “Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης” που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες σε λίγους μήνες από την Odeon.

Η Μπέττυ, που έχει αποδείξει πολλές φορές το ταλέντο της αλλά και την αγάπη της στην υποκριτική θα εμφανιστεί σε μία από τις πιο τρελές κωμωδίες καταστάσεων. Το TLIFE την απαθανάτισε κατά την διάρκεια των πρόσφατων γυρισμάτων της στην Βάρκιζα. Δες εδώ!

Η ίδια βρίσκεται σε πανικό προετοιμασιών και έγραψε χαρακτηριστικά στην επίσημη σελίδα της στο facebook:“Λάστιχο έχω γίνει σας λέω! Φανταστείτε πως όλα αυτά προϋποθέτουν φωτογραφίσεις συνεντεύξεις και σουξου μουξου μανταλάκια και έχω και δυο παιδιά ε; Αμ ο σύζυγος τι να πει κι αυτός; Αλλά αρτίστα ήθελε εμ! Όλα αυτά γιατί σας τα πα; Έτσι καλέ κουβέντα να γίνεται! Ούτε έναν καφέ πια δεν μπορούμε να πιούμε!”

Read More

And More