Νάντια Μπουλέ: Όσα είπε για τα κιλά της στην τελευταία της βραδινή εμφάνιση!

Με casual look εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, η Νάντια Μπουλέ. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Το νησί των σκλάβων” στην οποία πρωταγωνιστούν η Ιωάννα Παππά και η Βίκυ Βολιώτη.


Με τον Διονύση Φωτόπουλο.

Εκεί εκτός από τους επώνυμους Έλληνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των συντελεστών της παράστασης, ήταν φυσικά και οι τηλεοπτικές κάμερες. Η Νάντια Μπουλέ κλήθηκε να σχολιάσει τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούσαν τη σιλουέτα της.


Με τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη.

Η Νάντια Μπουλέ εξήγησε τι ακριβώς είναι αυτό που την ενόχλησε στα δημοσιεύματα, λέγοντας: “Θα μου επιτρέψετε να μη το σχολιάσω. Το θέμα τελείωσε με τη φωτογραφία που ανέβασα και το κείμενο που έγραψα. Είναι πολύ ρηχό και δε θα με ενοχλούσε κάτι τέτοιο, για τα κιλά, γιατί δεν έχει καμία σημασία και καμία βάση. Είναι ξεκάθαρο τι με ενόχλησε, και θα πρέπει να προσέχουμε γενικά τι λέμε για τους ανθρώπους, ειδικά όταν αυτοί κινούνται σε χαμηλούς τόνους και κοιτώντας τη δουλειά τους μόνο”.

“Αυτό που με ενόχλησε δεν είναι για τα κιλά μου. Αλλά ότι συνέδεσαν μία κακή ψυχολογία με το ότι δεν κάνω τηλεόραση. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να είναι σταθερός ή μη σταθερός με τα κιλά του. Με ενόχλησε ότι ταυτίζεις τη ψυχολογία κάποιου με το γεγονός ότι δεν κάνει τηλεόραση, ενώ μπορεί να μην θέλει να κάνει τηλεόραση ή να μην το έχει επιλέξει… αυτό είναι θράσος, ντροπή ξεδιάντροπο!” συμπλήρωσε η Νάντια Μπουλέ.

Read More

And More