Ναταλία Δραγούμη: Sexy εμφάνιση στο σινεμά!

Η γυμναστική είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας της Ναταλίας Δραγούμη κι αυτή η αγάπη της για τον αθλητισμό έχει φανερά αποτελέσματα στην άψογη σιλουέτα της. Η ηθοποιός που έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Κλειώ και τον Φίλιππο με τον σύζυγό της Έντι Ρόμπερτς, καταφέρνει να “κόβει” την ανάσα με κάθε sexy της εμφάνιση.

Η Ναταλία Δραγούμη βρέθηκε πρόσφατα στον κινηματογράφο Άστορ για την επίσημη προβολή της ταινίας του Δημήτρη Πιατά “ΠΑΝδηΜΙΑ” στην οποία πρωταγωνιστεί. Η γοητευτική ηθοποιός επιλέγοντας ένα total black σύνολο με διαφάνεια που αποκάλυπτε το γυμνασμένο σώμα της έκλεψε τις εντυπώσεις.


Με τον Δημήτρη Πιατά και τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Θοδωρή Πελεγρίνη.

Η φθορά του χρόνου δεν την τρομάζει, όπως έχει δηλώσει σε πλαιότερη συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα, κι αν κρίνουμε από την σιλουέτα της, σίγουρα δεν έχει κανένα λόγο να την αγχώνει το πέρασμα του χρόνου. “Είμαι φιλάρεσκη, αλλά έχω δει ωραίους ανθρώπους και σε μεγάλη ηλικία. Δεν σημαίνει ότι το ωραίο είναι μόνο το νέο. Κατεξοχήν θα πεις ναι, ο νέος είναι ο ωραίος, αλλά με ικανοποιεί το ότι βλέπω τη φρεσκάδα στα παιδιά μου, που τα νιώθω ως συνέχειά μου”, έλεγε η ηθοποιός.


Με την Έμη Λιβανίου, τον Δημήτρη Πιατά και τον Θοδωρή Πελεγρίνη.

Η ίδια αποκάλυπτε για τη σχέση της με την γυμναστική ξεκαθαρίζοντας ότι αποτελεί επιλογή υγείας και όχι ομορφιάς για εκείνη: “Η γυμναστική είναι το ωραιότερο αγχολυτικό χάπι που υπάρχει. Οι γιατροί στην Αμερική τη συστήνουν ως θεραπεία και το οικονομικό κόστος των γυμναστηρίων καλύπτεται από τις ασφάλειες. Κι αυτό το βρίσκω πολύ σωστό”

Read More

And More