Ναταλία Δραγούμη: Αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της!


Μιλήσαμε με τη Ναταλία Δραγούμη και μας αποκάλυψε τις beauty συνήθειές της χάρη στις οποίες είναι πάντα όμορφη και φρέσκια!

Ένα τρικ που χρησιμοποιείς για να κρύβεις τη κούραση;
Γενικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ foundation. Έχω μια πούδρα την οποία χρησιμοποιώ για ομοιομορφία στο δέρμα, βάζω μάσκαρα και ένα φυσικό κραγιόν. Αν είμαι πολύ κουρασμένη και πρόκειται να βγω το βράδυ θα κάνω ένα smoky eyes με άχρωμα χείλη.

Τι κάνεις για μεταξένια επιδερμίδα;
Το πρωί χρησιμοποιώ μόνο ενυδατική και το βράδυ μια κρέμα με Αquasol A. Επίσης, κάνω πάντα πολύ καλό ντεμακιγιάζ.

Πόσο σε βοηθάει το make up και τα χτενίσματα να ενσωματωθείς στους διάφορους ρόλους;
Με βοηθάνε πάρα πολύ, ειδικά τα χτενίσματα θεωρώ ότι είναι εξίσου σημαντικά με το ρούχο. Για μένα είναι πολύ σημαντικό το κομμάτι αυτό και με βοηθάει να αποδίδω καλύτερα.

Πόσο συχνά γυμνάζεσαι; Ακολουθείς συγκεκριμένη διατροφή;
Όταν δεν έχω γυρίσματα γυμνάζομαι πολύ, εώς και έξι φορές την εβδομάδα. Όσον αφορά τη διατροφή μου προσέχω να μη τρώω άμυλο σε συνδυασμό με πρωτεϊνη και γλυκά. Γενικά, έχω αδυναμία στα γλυκά!

Ποιο πιστεύεις οτι είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες στο μακιγιάζ τους;
Το πολύ καλυπτικό make up είναι πολύ άσχημο. Εκτός του οτι φαίνεται ψεύτικο, θεωρώ πως προσθέτει χρόνια στη γυναίκα. Γενικά, μου αρέσει πολύ όταν μου λένε πως άβαφη είμαι πιο όμορφη και πιστεύω πως όταν οι γύρω σου έχουν συνηθίσει να σε βλέπουν συνέχεια μακιγιαρισμένη, αν σε δουν χωρίς μακιγιάζ θα τους φαίνεσαι άρρωστη, γι’ αυτό καλό είναι να κρατάμε το make up για ειδικές περιπτώσεις!

Χρησιμοποιείς προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας?
Οχι, δεν πιστεύω σε αυτά. Θεωρώ πως όλα είναι θέμα διατροφής και άσκησης.


Της Χριστίνας Σκαρμούτσου.

Read More

And More