Beyonce: Η επόμενη μέρα μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο με τον άγριο καβγά της αδερφής της και του Jay Z!

Μπορεί τα ξένα ταμπλόιντς να θέλουν τη Rihanna και το πάρτυ της να είναι το λύση στο μυστήριο που επικρατεί γύρω από τον καβγά της Solange Knowles και του Jay Z αλλά όλοι ενδιαφέρονται για τη σχέση που επικρατεί ανάμεσα στς δύο αδελφές αλλά και το ζευγάρι, μετά τον περιβόητο καβγά.

Mετά τον τσακωμό λοιπόν, της αδερφής της Beyonce, Solange με τον Jay Z η ειδικός της γλώσσας του σώματος, Judi James ανέφερε πως οι δυο αδερφές φαίνεται να είχαν συμφωνήσει το σκηνικό που θα ακολουθούσε στο ασανσέρ και αυτό φάνηκε απο την απαθή συμπεριφορά της Beyonce. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια δεν αντέδρασε στο ξυλοδαρμό του άντρα της από την αδερφή της.

/

Λίγες ώρες μετά η 27χρονη Solange Knowles διέγραψε από το instagram τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει με την Beyonce αφήνοντας μόνο μια που είναι μαζί και μια φίλη τους. Αντίθετα η Beyonce ανέβασε φωτογραφίες με την αδερφή της δείχοντας έτσι οτι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση τους.

Ωστόσο το ζευγάρι εμφανίστηκε την επόμενη μέρα του καβγά σε αγώνα μπάσκετ και έδειχνε ευτυχισμένο σαν να μην συμβαίνει τίποτα!


Πάντως το σκανδαλοθηρικό Tmz έγραψε πως η αδελφή της Beyonce και ο Jay Z , εθεάθησαν να ψωνίζουν κοσμήματα σε κοσμηματοπωλείο στη Νέα Υόρκη…

Δες το βίντεο του άγριου καβγά εδώ

Read More

And More