Η sexy εμφάνιση της Εύας Καϊλή στη Μύκονο!

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και την Θεσσαλονίκη για να πάει στο νησί των ανέμων μαζί με την αδελφή της, Μανταλένα και μια φίλη της. Σε πολύ καλή φορμά και σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση περπάτησε στα Ματογιάννα και ξενύχτησε σε αγαπημένα στέκια του νησιού.

/

Το Σαββατοκύριακο προτίμησε τις απόμακρες παραλίες για να απολαύσει το μπάνιο της . Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τη Real life, η Εύα κολύμπησε στον Άγιο Σώστη, ενώ την Τρίτη προτίμησε την πολυσύχναστη Φτελιά. Με ένα καυτό δίχρωμο μπικίνι-κοκκινόμαυρο έκοψε την ανάσα σε όσους την είδαν από κοντά. Βούτηξε αρκετές φορές, ήπιε αρκετούς χυμούς, πολύ νερό και δεν σταμάτησε να φοραέι αντηλιακό. ‘Ηταν χαρούμενη και αρκετά ευδιάθετη , ξεφύλλισε εφημερίδες και περιοδικά και μιλούσε αρκετή ώρα στο κινητό της.

/

/

Η πρώην βουλευτής θέλει να μαζέψει δυνάμεις για να ανταποκριθεί όσο καλύτερα μπορεί στα νέα της καθήκοντα, τα οποία θα αναλάβει στο τέλος του καλοκαιριού. Η Εύα συμφώνησε με τον όμιλο Κοντομηνά να ασχοληθεί με τις διεθνείς σχέσεις του καναλιού.

Read More

And More