Μπουγιούρης – Πλάκα: Απολαμβάνουν τον έρωτά τους!

H σχέση τους μετράει ήδη δέκα μήνες. Οι δυο τους περνούν πολλές ώρες στο σπίτι ή παρακολουθώντας από κοινού θεατρικές παραστάσεις της επιλογής τους. Η Πηνελόπη αποφάσισε να ακολουθήσει τον Παναγιώτη σε όλοκληρη τη φετινή θεατρική περιοδεία του .

Πιασμένοι χέρι χέρι και πολύ ερωτευμένοι απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό της Real Life, ο Παναγιώτης και η Πηνελόπη περπατούν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Το ζευγάρι βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα με αφορμή τις παραστάσεις του έργου “Ο Επιθεωρητής”, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός.

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης απόλαυσαν τον καφέ τους σε πολυσύχναστο στέκι. Εκείνη φορούσε ανοιχτόχρωμο Τ-shirt και υφασμάτινο παντελόνι με σανδάλια, ήταν αμακιγιάριστη και είχε τα μαλλιά της δεμένα. Ο ηθοποιός φορούσε πουκάμισο, βερμούδα και σαγιονάρες.

Το ζευγάρι αποχωρίστηκε τους φίλους και κατευθύνθηκε στην παραλία για φαγητό. Επέλεξαν ένα ελαφρύ γεύμα, το οποίο έκλεισαν με περίπατο στα μαγαζία. Κοιτούσαν βιτρίνες, ενώ, συμπτωματικά, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα παιδικά καταστήματα…. Την επόμενη ημέρα ταξίδεψαν για τη Λάρισα.

Read More

And More