Ν. Καλογρίδη: ” Τις δουλειές του σπιτιού θα τις κάνω με το δικό μου τρόπο. Με κόκκινο κραγιόν και γόβες”

Η ανατρεπτική Νατάσα Καλογρίδη, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ΟΚ ως σέξι νοικοκυρά και τόνισε, “ Εγώ ακόμα και τις δουλειές του σπιτιού θα τις κάνω με τον δικό μου τρόπο. Μπορεί να βάλω το κόκκινο κραγιόν μου, να φορέσω τις γόβες μου και να πλύνω τα πιάτα”. Η ηθοποιός μιλάει ακόμα για την εμφάνιση της στο FIX, για το σεξ, αλλά και για το ενδεχόμενο ένος δεύτερου γάμου!

Έχεις δηλώσει ότι θα έπληττες αν έπαιζες συνέχεια στους ίδιους ρόλους. Ωστόσο τόσο η Τζέη από το Αμάρτημα της μητρός μου όσο και η Πάτυ χύμα, που ανέβηκε στο Γκαράζ του ιδρύματος, “ Μιχάλης Κακογιάννης”, είναι δυο γυναίκες εθισμένες στο σεξ.

Δεν έχει καμία σχέση η μια ηρωίδα με την άλλη. Η Τζένη είναι σεξομανής και την είδαμε πολλές φορές να ταΐζει μέλι τους άντρες για να μπορούν να αποδώσουν. Η Πάτυ δεν είναι η πορνοστάρ με την έννοια που οι περισσότεροι έχουμε στο μυαλό μας. Είναι ένα ευφυέστατο άτομο που βρίσκεται μέσα στις ελιτίστικες παρέες και με τον τρόπο ζωής της επηρεάζει μέχρι και τον Άντι Γουόρχολ, ο οποίος είχε πει για αυτή ότι αντιπροσωπεύει την απόλυτη έννοια της λέξης “ γυναίκα”. Κατά τη γνώμη μου, η μανία και η πώρωση είναι καταστροφικές γιατί σε τυφλώνουν και σε κάνουν να βλέπεις τα πράγματα μονοδιάστατα.

Υπήρξε εποχή που ήθελες να εναλλάσσεις ερωτικούς συντρόφους;

Γιατί να το κάνω αυτό; Για να αισθανθώ επιβεβαίωση; Εγώ τα έχω καλά με τον ευατό μου, περνάω ωραία και δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Οι αποδείξεις είναι μόνο για τους λογιστές και τη εφορία .

Ένιωσες την ανάγκη να κάνεις ποτέ ψυχανάλυση;

Σε άλλους μπορεί να λειτουργεί. Εγώ δεν πιστεύω στην ψυχανάλυση. Υποτίθεται ότι το νόημα της ψυχανάλυσης είναι να βγάλεις τα εσώψυχα σου και να βάλεις σε μια σειρά αυτά που σε απασχολούν. Ε, εμένα ό,τι έχει να κάνει με σειρά, μου θυμίζει δημόσια υπηρεσία και δεν τα είχα ποτέ καλά με τις ουρές. Η καλύτερη ψυχανάλυση για μένα είναι η επικοινωνία με τους ανθρώπους.

Ο τρόπος που ντύνεσαι είναι πολύ ιδιαίτερος. Ποιο είναι το πιο ακριβό κομμάτι στην ντουλάπα σου;

Δεν πιστεύω ότι πρέπει να ξοδεύεις πολλά χρήματα για να δημιουργήσεις στυλ. Έχω πάει στην οδό Αθηνάς και έχω αγοράσει ένα κομμάτι πανί που μου στοίχισε 3 ευρώ, το έδεσα με τρεις κόμπους και βγήκε ένα φόρεμα που με ρώτησαν όλοι από που το πήρα. Έχω πάρει Τ-Shirt και το έχω κάνει φούστα. Η πολυτέλεια δεν έχει σχέση με τα χρήματα, αλλά με το πόσο δημιουργικός είσαι και πόσες στροφές παίρνει το μυαλό σου. Μην πας μακριά. Ένα από τα εσώρουχα που φοράω στην φωτογράφιση, το αγόρασα ένα ευρώ.

Έχεις παντρευτεί ήδη μια φορά. Υπήρξε κάποιος άντρας στη ζωή σου με τον οποίο σκέφτηκες να παντρευτείς ξανά;

Αν είχε υπάρξει θα ήμουν παντρεμένη. Το “κάθισα και σκέφτηκα” το δέχομαι μόνο ως μέρος του κουπλέ Die for you των Antique. Εγώ όταν θέλω κάτι, το κάνω. Τα “ θέλω” μου προκύπτουν. Δεν τα δημιουργώ.


Read More

And More