34χρονο “μοντέλο” κάνει συνέχεια πλαστικές για να μη γεράσει ποτέ! Φωτογραφίες

Τα μικρά κορίτσια, μεγαλώνοντας, μειώνουν την εμμονή τους με τις κούκλες. Αλλά η Orit Fox ποτέ δεν το έκανε. Η φιλοδοξία του 34χρονου μοντέλου από το Ισραήλ είναι να μετατρέψει τον εαυτό της σε μια ζωντανή κούκλα Barbie με πολλαπλές χειρουργικές επεμβαβάσεις. Ταυτόχρνα όμωςπροσπαθεί να μην γεράσει ποτέ!

Για να γίνει αυτό, είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον πλαστικό χειρουργό της, όλη την ημέρα και τον επισκέπτεται κάθε φορά που θα δει μια ρυτίδα ή θα νιώσει λιγότερο χαρούμενη για την εμφάνισή της. “Μου αρέσει η ομορφιά”, εξηγεί. “Οπτικά, μοιάζω με την Barbie, σαν κούκλα. Οι άνδρες αγαπούν το σώμα μου. Είναι σαν ένα όνειρο, μια φαντασίωση”.

“Δεν μπορώ να σταματήσω αυτή την εμμονή με την ομορφιά μου, επιμένει. Δεν είναι υγιές, είναι ανθυγιεινό. Τέσσερις φορές έχω κάνει εγχείρηση στα στήθη μου. Κάνω σιλικόνη στο πρόσωπο…Μερικές φορές νιώθω ένα κενό σημείο στο πρόσωπό μου και το γεμίζω με σιλικόνη . Τα δόντια μου; Ζητώ τα πιο λευκά που γίνονται!

“Νομίζω ότι είμαι πιο όμορφη τώρα, γιατί έχω διατηρήσει την ομορφιά μου. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσω την ομορφιά μου”….Στην εμφάνιση της σε ντοκιμαντέρ στο Channel 5, τη βλέπουμε να επισκέπτεται τον χειρουργό της, Dr Klein – τον άνθρωπο που ευθύνεται για το…. μοναδικό της look.

“Αν έχω μια κακή μέρα , τρέχω στον Dr Klein για να δούμε αν μπορεί να μου κάνει κάτι για να με κάνει ευτυχισμένη”, εξηγεί. Αν αισθάνομαι λυπημένh , αισθάνομαι άσχημη. Είναι μέσα στο κεφάλι μου. “Κάθε φορά που εντοπίζει μια ρυτίδα στον καθρέφτη, έρχεται”προσθέτει ο Dr Klein. Δεν θέλει τις ρυτίδες, τις μισεί, έτσι κάνουμε τα πάντα, ωστε να είναι ευτυχισμένη.

Αυτή νιώθει ευτυχισμένη αλλά όπως έχουμε καταλάβει όλοι το πρόβλημά της είναι μεγάλο και προφανώς η επόμενη επίσκεψη της 32χρονης θα πρέπει να είναι σε ψυχολόγο για βοήθεια. Η ίδια πιστεύει ότι είναι πανέμορφη. Προφανώς όμως είναι παραμορφωμένη από τις αλλεπάλληλες επεμβάσεις και τα ενέσιμα.

Read More

And More