Όσο υπάρχουν άνθρωποι. Έφυγε για μεταμόσχευση στο Ισραήλ ο 28χρονος

Κάποιες φορές οι ειδήσεις είναι και ευχάριστες… Ο 28χρονος Γιώργος που πάσχει από λευχαιμία πήρε το πράσινο φως για να πάει στο Ισραήλ όπου θα γίνει η μεταμόσχευση μυελού τον οστών.

Την περιπέτεια του Γιώργου έφερε στο φως η δημοσιογράφος Χρύσλα Γεωργακοπούλου και τη δημοσίευσαν αρκετά sites όπως και το Tlife.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και άμεση. Ο Γιώργος σε λίγο θα βρίσκεται στο Ισραήλ στην κλινική Ηadassas, ώστε να υποβληθεί εκεί σε θεραπεία και μεταμόσχευση.

Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου ευχαρίστησε μέσω του προφίλ της στο facebook όσους βοήθησαν να γίνει γνωστή η περιπέτεια του Γιώργου. Το Τlife του εύχεται περαστικά και να γυρίσει γρήγορα νικητής.

Δες εδώ τι έγραψε η Χρύσλα η οποία νιώθει ευγνωμοσύνη για όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν

Μια μεγάλη φωτεινή καλημέρα σε όλους! Χθες όλη την ημέρα κάναμε ένα μεγάλο αγώνα δρόμου για να σωθεί ο 28χρονος Γιώργος Προκοπίδης. Μετά από τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά δεν μέτρησα μόνο τους φίλους,αλλά και εκείνους που είναι ουσιαστικά άνθρωποι.

Η Ζήνα Κουτσελίνη,η Τατιάνα Στεφανίδου,η Μαρία Ρουλεμιώτη,ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου,ο Βασίλης Δρυμούσης,ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης,η Σοφία Άστρη,ο Γιάννης Θεοδοσιάδης,ο Θάνος Κλωνόπουλος και πολλοί ακόμα συνάδελφοι που γράφουν σε blogs και sites αναδημοσίευσαν την επιστολη μου για βοήθεια. Δεκάδες φίλοι στο twitter και στο facebook αναπαρήγαγαν την έκκληση και δημιούργησαν ένα κύμα αγάπης και ενδιαφέροντος.

Ο Γιώργος Αυτιάς και η Μάγσα Τσέγκου ξόδεψαν ένα ολόκληρο απόγευμα,χωρίς να υπολογίσουν κούραση, για να φτάσει στα αυτιά των ιθυνόντων το θέμα. Και σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά έθεσαν το θέμα στον Υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος δεσμεύτηκε να ασχοληθεί και να το λύσει με την ταχύτητα που είναι αναγκαία.

Μαζί με όλους αυτούς πάλεψαν κι άλλοι, όπως η φίλη μου Έλενα Λιουδάκη και η συνάδελφος Γιώτα Παππά,αλλά και η αγαπημένη μου Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που μόλις έμαθε το γεγονός προσφέρθηκε να ριχτεί στη μάχη και παράλληλα να βρει κι άλλους που θα το κάνουν.
Πιστεύω δυνατά ότι ο Γιώργος Προκοπίδης θα τα καταφέρει να παλέψει με τη λευχαιμία και να βγει νικητής έχοντας ανάμεσα στα όπλα του τη σκέψη όλων μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους εσάς που αποδείξατε ότι δεν μένετε θεατές και τα δυνατά φώτα της δουλειάς μας δεν σας τυφλώνουν,αλλά γίνονται οδηγός για να ανοίγουν δρόμοι.
Υ.Γ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αδελφό μου Sergios Georgakopoulos που έχει τα αυτιά και τα μάτια του ανοιχτά και πάντα λειτουργεί για μένα σαν ισορροπία ζωής.

Read More

And More