Η συγκινητική χειρονομία των Maroon 5 σε ένα 10χρονο fan που πάσχει από σύνδρομο Down

Αν δεν είσαι fan του Adam Levine και των Maroon 5, σίγουρα διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα μπεις στη μεγάλη λίστα. Το νούμερο ένα ωστόσο σε αυτήν είναι ο Christopher Warner. Ο 10χρονος που πάσχει από σύνδρομο Down δηλώνει ο μεγαλύτερος fan του συγκροτήματος και ειδικότερα του frontman.

O Christopher κάνει καθημερινά τα μαθήματά του για να έχει σαν επιβράβευση το να ακούσει τα τραγούδια του αγαπημένου του συγκροτήματος, κάνει σχετικές ζωγραφιές ενώ έχει μάθει και πολλούς από τους στίχους απ’ έξω.

Την μεγαλύτερή χαρά του όμως την πήρε το βράδυ της Δευτέρας που είχε την ευκαιρία να τους γνωρίσει από κοντά. Το συγκρότημα κάλεσε τον μικρό και τους γονείς του μαζί με κάποιους δασκάλους του στα παρασκήνια της συναυλίας τους.

Αυτό έγινε πραγματικότητα με την συμβολή των δασκάλων του Christopher που έφτιαξαν ένα βίντεο που πιστοποιεί το πόσο μεγάλος fan είναι. Στη συνέχεια το έστειλαν στο κανάλι FOX και στον ραδιοφωνικό σταθμό Washington HOT 99,5. Οι Maroon 5 είδαν το βίντεο και ανέλαβε ο ραδιοφωνικός παραγωγός “Intern John” να συνοδεύει τον μικρό στη συναυλία τους.


Πώς αντέδρασε όμως όταν συνάντησε τελικά τα είδωλά του; Αγχώθηκε και έπαθε κρίση πανικού και ξάπλωσε στο πάτωμα προσπαθώντας να κρυφτεί. Η αντίδραση των Maroon και του Adam ήταν απίστευτη αφού ξάπλωσαν κι εκείνοι στο πάτωμα και τον έκαναν να αισθανθεί όμορφα.

Read More

And More