Η. Αδάμου: “Έζησα μια από τις πιο δύσκολες και αγχωτικές περιόδους της ζωής μου!”

Για τις πανελλήνιες εξετάσεις και την είσοδό της στο Πανεπιστήμιο, την πρόταση να συμμετέχει στη Eurovision και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, μίλησε η Ήβη Αδάμου.
Μιλώντας αρχικά για την επιτυχία της στις εξετάσεις και τα φοιτητικά χρόνια που ξεκινά, η Ήβη Αδάμου ανέφερε σε συνέντευξή της στο “ΕΓΩ!”. “Ήθελα πάρα πολύ να περάσω σε αυτήν τη σχολή (σ.σ. Κοινωνιολογία Παντείου). Ήθελα να σπουδάσω κάτι διαφορετικό από τη μουσική. Είναι πάντα καλό να έχεις ένα χαρτί στα χέρια σου και η κοινωνιολογία νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή”.
Στην ερώτηση, αν δυσκολεύτηκε να συνδυάσει το σχολείο με το τραγούδι, η ίδια απάντησε: “Έζησα μια από τις πιο δύσκολες, αγχωτικές και κουραστικές περιόδους της ζωής μου. Έτρεχα συνεχώς για όλα και είχα πάρα πολύ άγχος. Ευτυχώς, όμως, τα κατάφερα!”.
Για την πρόταση της Κύπρου να την εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Eurovision, η Ήβη ανέφερε: “Είναι μεγάλη πρόκληση. Έχω συζητήσει ήδη με το ΡΙΚ, έχουμε καταλήξει σε κάποια πράγματα, αλλά έχουμε μπροστά μας πολύ χρόνο μέχρι να βρούμε ένα ωραίο και δυνατό κομμάτι” και συμπλήρωσε: “Ο πρώτος στόχος μου είναι να περάσουμε στον τελικό. Μακάρι να περάσουμε! Εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό”.
Σχετικά με το πόσο την έχει επηρεάσει η δημοσιότητα, τόνισε το εξής: “Ό,τι και να κάνω , βγάζω προς τα έξω τον πραγματικό μου εαυτό. Δεν είμαι δυο πρόσωπα. Είμαι η ίδια και ως τραγουδίστρια και ως φοιτήτρια”.
Τέλος, η ίδια αποκάλυψε πως δεν υπάρχει κάποιος στη ζωή της αυτήν την περίοδο και σημείωσε: “Ο έρωτας δεν είναι κάτι που το κυνηγάς. Περιμένεις να έρθει”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορει!

Read More

And More