Adele! To σωστό πρότυπο για νέα ταλέντα. Πώς βοήθησε μια 16χρονη…

Κάποιες φορές αυτό που λέμε πρότυπο, pop icon είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να συμβεί για ένα νέο κορίτσι. Πάρε για παράδειγμα την Adele. Έχει δεχτεί απίστευτη κριτική για την εικόνα και τα κιλά της κι όμως επιμένει να στηρίζει αυτό που είναι και να μην υποκύπτει στον πειρασμό του Make Over. Μια πραγματική πηγή έμπνευσης για νέα ταλέντα, όπως η Ella Henderson.

Η 16χρονη από την Μεγάλη Βρετανία είναι από τα πολλά υποσχόμενα ταλέντα του X Factor και παραδέχεται πως η επιρροή της Adele την έκανε να τα βρει με τον εαυτό της και το σώμα της… Αν σε αυτά προσθέσεις κι ένα μήνυμα υποστήριξης από την διάσημη τραγουδίστρια στο twitter, τότε θα καταλάβεις γιατί η Ella λατρεύει τόσο την Adele.

“H Ella Henderson από το X-factor είναι εκπληκτική. Την λατρεύω! Καλή επιτυχία. xx” ήταν το tweet που έκανε την νεαρή Ella να τρελαθεί από τη χαρά της. Δεν μπροούσα να πιστέψω πως μια γυναίκα βραβευμένη με Grammy θα μου έστελνε στο twitter μετά την πρώτη μου εμφάνιση. Είναι μεγάλη έμπνευση για μένα.



Η επιρροή στις φωτογραφίες της Ella (δεξια), από την επιβλητική Adele είναι εμφανής…

Η κριτική για την εμφάνισή της
“Υπάρχει πίεση εκεί έξω στα νέα κορίτσια. Κοιτάς γύρω σου στα περιοδικά και σκέφτεσαι ‘θα πρέπει να είμαι skinny?’, ‘Μήπως πρέπει να αρχίσω δίαιτα?’ Είναι εύκολο να πέσεις στην παγίδα” εξηγεί η διαγωνιζόμενη στον μουσικό διαγωνισμό. Μάλιστα στο διάστημα που βρίσκεται στο παιχνίδι έχει λάβει άκρως προσβλητικά μηνύματα για το σώμα της.

“Πέρσι ήμουν πολύ προσεκτική και έφτασα στο άλλο άκρο, να ζυγίζω λιγότερο από όσο πρέπει. Είχα φτάσει να ζυγίζω 15 κιλά λιγότερα από όσα είμαι σήμερα. Τώρα έχω βρει ισορροπία και είμαι χαρούμενη. Είμαι ένα κανονικό κορίτσι. Δεν θα γίνω ποτέ size-zero, απλά θα είμαι ο εαυτός μου και εύχομαι ο κόσμος να με δεχτεί για αυτό που είμαι”. αναφέρει…

Έτσι, έχει προσπαθήσει και πολές φορές το καταφέρνει να επιβάλει το δικό της στιλ και στην παραγωγή του X-Factor. “Κάποιες φορές χρειάστηκε να καθήσω στο τραπέζι με τους υπεύθυνους του show και να τους εξηγήσω πως δεν αισθάνομαι άνετα στην τηλεόραση με στενό τοπ και καυτό σορτσάκι. Δεν είναι η εικόνα που θέλω να προβάλω” αναφέρει…

Read More

And More