Adèle Exarchopoulos: “Δεν κάναμε πορνογραφία… αυτοσχεδιάσαμε!”

Ήταν αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες που κερδίζοντας το χρυσό φοίνικα για την ταινία “La Vie d’ Adele” προκάλεσε αντιδράσεις. Ο λόγος για την 19χρονη Adèle Exarchopoulos που μιλά για την ταινία πρόκληση και τις ερωτικές σκηνές που σχολιάστηκαν.
Μιλώντας στο “Πρώτο Θέμα” η νεαρή ηθοποιός απαντά για τις ερωτικές σκηνές: “Ο σκηνοθέτης προσπαθεί να αποδώσει την πραγματικότητα. Δυο γυναίκες κάνουν έρωτα. Βέβαια, ο θεατής που εισβάλλει στην κρεβατοκάμαρα αυτών των κοριτσιών θα νιώσει άβολα”.
Η ίδια επιμένει πως η ταινία που πρωταγωνίστησε και κέρδισε το χρυσό φοίνικα δεν είναι πορνογραφική, παρόλο που παραδέχεται πως σε κάποιες σκηνές ένιωσε και εκείνη άβολα.
Πώς ήταν η σχέση με το σκηνοθέτη στην ταινία;
“Ο σκηνοθέτης μας καθοδήγησε, αλλά δεν ήταν όλες οι σκηνές και οι λεπτομέρειες προγραμματισμένες. Μας έδειχνε τι να κάνουμε, αλλά στη συνέχεια μας άφηνε ελεύθερες να αυτοσχεδιάσουμε”.
Ποια η σχέση της με την Ελλάδα;
“Η αλήθεια είναι πως ο πατέρας μου δεν μου μετέδωσε πολλά πράγματα από την Ελλάδα. Έχω διαβάσει την Ελληνική Μυθολογία, αλλά γνωρίζω ελάχιστα ελληνικά”.

Read More

And More