Adele: Η πρώτη έξοδος λίγο μετά την γέννηση του γιου της

Μια ευτυχισμένη μανούλα είναι πλέον η Adele! Η διάσημη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο, πριν από λίγες ημέρες, το πρώτο της παιδάκι. Και παρόλο που τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της Simon Konecki δεν θέλουν με τίποτα να δημοσιευθεί το πρόσωπο του γιου τους, οι ίδιοι συνεχίζουν κανονικά τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Το ζευγάρι, πήρε το σκυλάκι του Louie και έκανε μία μεγάλη βόλτα, όπως συνηθίζει. Είναι ουσιαστικά η πρώτη δημόσια έξοδος της τραγουδίστριας μετά την γέννηση του μικρού. Η Adele ήταν άβαφη, ντυμένη στα μαύρα και με τα μαλλιά της αλογοουρά. Η εικόνα της δεν την ενδιαφέρει προφανώς τόσο πολύ αφού πια έχει το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μιας γυναίκας, το παιδί της.

Άλλωστε μπορεί να περηφανεύεται ήδη πως είναι ένα από τα κορίτσια του Bond. «Όταν ηχογραφούσα το κομμάτι, ήταν από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Όταν γεράσω θα μπορώ κάποια στιγμή να περηφανευτώ ότι υπήρξα κι εγώ κορίτσι του Bond», δήλωσε για το γεγονός ότι δάνεισε την φωνή της στο soundtrack του “Skyfall”. Μάλιστα, η ηχογράφηση του κομματιού, που το άκουσμά του έκανε τον Daniel Craig να δακρύσει, έγινε όταν η τραγουδίστρια ήταν έγκυος. Αυτό επηρέασε φυσικά και την ερμηνεία της!

src=/files/Image/NEWS/2012/NOEMVRIOS/04-11/1.jpg

Read More

And More