Οι διακοπές του ζεύγους Αγγελόπουλου, η θαλαμηγός, το Ιόνιο και η Μ. Φάιφερ!

Το καλοκαίρι έχει φτάσει προ πολλού στο τέλος του και μέσα σε όλο το προηγούμενο διάστημα τα site και ο τύπος γέμισε με φωτογραφίες διασήμων που πέρασαν τις διακοπές τους είπε σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά είτε σε έναν εξωτικό προορισμό του εξωτερικού.

Κι ενώ θα περιμέναμε τον Θοδωρή και την Γιάννα Αγγελοπούλου να έχουν κινηθεί στην δεύτερη επιλογή, εκείνοι ψήφισαν και στήριξαν Ελλάδα. Ο φακός της Real Life απαθανάτισε στιγμές του ζεύγους με την θαλαμηγό του στα νησιά του Ιονίου και όχι μόνο…

Η αρχή έγινε στην Μύκονο με παρέα που μύριζε Χόλιγουντ
Οι καλοκαιρινές διακοπές του Θοδωρή και της Γιάννας Αγγελοπούλου ξεκίνησαν στην Μύκονο. Εκεί πέρασαν μερικές μέρες χαλάρωσης στην πολυτελή οικία τους αλλά δεν ήταν μόνοι! Το ζεύγος υποδέχθηκε τον Στίβεν Σπίλμπεργκ ο οποίος κατέφθασε στο κοσμοπολίτικο νησί με προσωπικό του σκάφος μήκους περίπου 280 ποδιών και αξίας 200 εκ. δολαρίων. Εν συνεχεία, τους επισκέφτηκε και η Μισέλ Φάιφερ η οποία συνέχισε τις διακοπές της με τον σκηνοθέτη στο Αιγαίο. Την ίδια στιγμή ο Θοδωρής και η Γιάννα Αγγελοπούλου έβαλαν πλώρη για τα νησιά του Ιονίου…

Οι διακοπές στο Μεγανήσι και το πολυτελές σκάφος που δεν πέρασε απαρατήρητο
Eπόμενος σταθμός του ζεύγους ήταν το Μεγανήσι. Εκείνοι, όσο κι αν προσπάθησαν να κινηθούν διακριτικά δεν τα κατάφεραν, καθώς το πολυτελέστατο σκάφος με το οποίο κατέφθασαν στο νησί κέντρισε τα βλέμματα των 1200 μόνιμων κατοίκων αλλά και των υπόλοιπων παραθεριστών, όπως είχες διαβάσει πρώτη στο ρεπορτάζ του LIFE.

Όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που το ζεύγος Αγγελόπουλου επισκέφτεται το νησί και δεν είναι οι μόνοι. Κάθε χρόνο, στο Βαθύ φιλοξενούνται προσωπικότητες όπως η Μαριάννα Λάτση με το σκάφος της Paris, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Περικλής Παναγόπουλος με το σκάφος του Blue Eyes.

Με την Μαριάννα Λάτση στην Κεφαλονιά
Επόμενος σταθμός του ζεύγους ήταν η Λευκάδα, έπειτα η Ιθάκη, ενώ το τέλος των διακοπών τους τους βρήκε παρέα με την Μαριάννα Λάτση στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Εκεί, απόλαυσαν και τα πιάτα της Τασίας- περίφημο εστιατόριο που επισκέπτονται κάθε χρόνο εγχώριοι και μη celebrities.

Το ζεύγος επέστρεψε στην Αθήνα πριν λίγες μέρες, για λίγο όμως, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας η Γιάννα Αγγελοπούλου θα επισκεφτεί σύντομα τον γιο της και την κόρη της στο Λονδίνο όπου και μένουν πλέον μόνιμα.

Η υπερπολυτελής θαλαμηγός
Το ζεύγος επισκέφτηκε την Ιθάκη με νοικιασμένο σκάφος, το οποίο όμως θέλει να αγοράσει ο Θοδωρής Αγγελόπουλος. Μέχρι πρότινος στην κατοχή τους είχαν το Alfa Nero, μήκους 82 μέτρων, το οποίο πουλήθηκε σε ιταλό μεγιστάνα. Φήμες, μάλιστα, μιλούν για μεταπώληση του σκάφους σε έναν από τους ισχυρότερους επιχειρηματίες real estate παγκοσμίως, τον Πίτερ Μπρέτον.

Read More

And More