Γέννησε η Αγγελική Ηλιάδη!

Το δεύτερο παιδάκι της έφερε στον κόσμο σήμερα το πρωί η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, λίγο πριν τις 10 σε μαιευτήριο στα βόρεια προάστια.

Το TLIFE επικοινώνησε με την γυναικολόγο της Αγγελικής, Μαρία Φιωτάκη που δήλωσε πως όλα πήγαν καλά στον τοκετό και μητέρα και βρέφος χαίρουν άκρας υγείας.

Τόσο εκείνη όσο και ο συντροφός της, Σάββας Γκέντσογλου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του γιου της.

Η έλευση του μπέμπη γέμισε χαμόγελα χαράς όχι μόνο το ζευγάρι, αλλά και τον γιο της Αγγελικής, τον μικρό Μπαμπίνο, που περίμενε με ανυπομονησία τη γέννηση του αδελφού του.

Η γνωστή τραγουδίστρια τους τελευταίους μήνες είχε αφήσει λίγο τα επαγγελματικά της στην άκρη και χαιρόταν τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης κάνοντας βουτιές στη θάλασσα αλλά και βόλτες με τα αγαπημένα της πρόσωπα. (Δες εδώ τη φωτογράφηση με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της)
Αν και λόγω εγκυμοσύνης, απέφευγε μάλιστα τις πολλές μετακινήσεις, στα μέσα του Ιούνη πέρασε λίγες μέρες με τον σύντροφό της Σάββα στη Μεσσηνία και το ξενοδοχείο Costa Navarino, από όπου ανέβασαν και κοινές φωτογραφίες. (Δες εδώ φωτογραφίες από τις διακοπές τους)

Read More

And More