Αγγελική Ηλιάδη: Η δεύτερη εγκυμοσύνη την έχει κάνει να λάμπει!

Στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της είναι η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του ερωτά της με τον Σάββα Γκέντσογλου. Η ίδια προσπαθεί να μην δίνει σημασία στα όσα αρνητικά γράφονται και να απολαμβάνει την καθημερινότητά της έχοντας δίπλα της ανθρώπους που αγαπάει και την αγαπούν. Αναμεσά τους οι στενοί συνεργάτες της, οι κολλητοί της φίλοι και ο αδερφός της, Κώστας.

Φυσικά, στο πλευρό της Αγγελικής είναι πάντα και ο σύντροφός της με τον οποίο πολύ σύντομα κλείνουν ένα χρόνο σχέσης. Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή να μην του επιτρέπουν να είναι συνέχεια στην Αθήνα αλλά φροντίζουν να μοιράζουν την απόσταση με συχνά ταξίδια. Πολλές φορές πηγαίνει στην Ιταλία και η εγκυμονούσα.

Τις όμορφες στιγμές τους τις μοιράζονται και οι δύο στους λογαριασμούς τους στο instagram. «Μου αρέσει να μοιράζομαι πράγματα. Κάθε φορά που ανεβάζω μια φωτογραφία το κάνω επειδή το θέλω και το νιώθω”, είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello! η Αγγελική.

Πριν από λίγες μέρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ακόμα μία όμορφη στιγμή. Ανέβασε μία φωτογραφία που φαίνεται ο 9χρονος γιος της να αγκαλιάζει την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ο μικρός Μπάμπης ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το αδερφάκι του.

Χαρούμενη είναι όμως και όλη η οικογένεια Ηλιάδη. Ειδικά ο μπαμπάς της τραγουδίστριας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Πόσο μάλλον αφού το μωράκι που θα έρθει θα πάρει και το όνομά του, Βασίλης. Είναι κάτι που το ζευγάρι έχει συμφωνήσει ήδη αφού έτσι λένε και τον μπαμπά του Σάββα.

Με τον αγαπημένο της η Αγγελική ταιριάζει σε όλα και περνάει μαζί του πάρα πολύ όμορφα. Το στοιχείο που κάνει ακόμα καλύτερη τη σχέση τους είναι ότι γελάνε πολύ όταν είναι μαζί. Ο ερχομός του γιου τους είναι κάτι που τους έχει φέρει ακόμα πιο κοντά.

Πώς αντιμετώπισε όμως ο μικρός Μπάμπης αυτή την εξέλιξη στη ζωή της μαμάς του; Η Αγγελική έδωσε την απάντησή της: “Ο Μπάμπης ναι μεν είναι ένα ευαίσθητο παιδί αλλά συνάμα πολύ έξυπνο, συνειδητοποιημένο και δυναμικό. Δόξα τω Θεώ συζητάμε πολύ οι δυο μας και επειδή αισθάνεται πάρα πολύ όμορφα δίπλα στον Σάββα από μόνος του με έχει ρωτήσει μερικά πράγματα.”

Δες μερικές από τις όμορφες στιγμές με τον Μπαμπίνο που έχει μοιρατσεί η Αγγελική στο instagram

Read More

And More