Η Τζούλη Αγοράκη στο TLIFE για τα πρώτα συναισθήματα λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Ένα πανέμορφο αγοράκι έφερε στον κόσμο την Δευτέρα η Τζούλη Αγοράκη. Η παρουσιάστρια που έχει ξεχωρίσει για το στυλ της μίλησε στο TLIFE για τα πρώτα συναισθήματα μετά την έλευση του μικρού της πρίγκιπα, τους φόβους και τα άγχη της, αλλά και τον αγαπημένο της Στέφανο Μπακούρη που παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό με πολιτικό γάμο.
Η Τζούλη και ο Στέφανος ενώθηκαν τον Μάρτιο με τα δεσμά του γάμου στο δημαρχείο του Παλαιού Ψυχικού και κουμπάρα την ηθοποιό Μυρτώ Αλικάκη. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και ο ερχομός του μωρού τους ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Ο μικρός Κωνσταντίνος, όπως θα είναι το όνομά του ζυγίζει 2,850 γραμμάρια και γεννήθηκε με καισαρική σε ιδιωτικό μαιευτήριο, γεμίζοντας τους γονείς του με χαμόγελα ευτυχίας και χαράς.
Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα μετά την έλευση του μωρού; Πώς νιώθεις τώρα που έγινες μανούλα;
Είναι μια απίστευτη αίσθηση χαράς. Ένιωσα ότι πλέον η καρδιά μου χτυπά σε ένα άλλο σώμα, από εμένα και μου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να κάνω ό,τι μπορώ για να δώσω σε αυτό το παιδί αγάπη, ασφάλεια και όλα εκείνα που θα ήθελα να είχα πάρει κι εγώ.

Η γέννηση του μωρού ήρθε λίγο νωρίτερα από την ημερομηνία που είχατε αρχικά ορίσει; Υπήρξε κάποια επιπλοκή;
Όχι, δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Είχα μπει στον 9ο μήνα, απλώς με την καισαρική είχαμε πει για μια εβδομάδα αργότερα. Ήμουν στην 38η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου και το μωρό θέλησε να έρθει νωρίτερα. Εξάλλου, μόνο το 5% των προγραμματισμένων τοκετών έχει επιτυχία, αλλά συνήθως το μωρό έρχεται όταν θέλει αυτό.
Ποια είναι τα συναισθήματα του συντρόφου σου; Ήταν μαζί στο μαιευτήριο;
Πλέει σε πελάγη ευτυχίας και είναι ήδη ένας χαζομπαμπάς. Αυτά όμως, είναι λίγο πολύ κοινότυπα για όλους. Είναι το πρώτο του παιδί. Το μωρό το περιμέναμε πολύ, το θέλαμε και γι’ αυτό είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Είναι η πληρότητά μας.

Θεωρείς πως η γέννηση του μωρού θα φέρει αλλαγές στη ζωή σου;
Γενικά δεν κάνω ως άνθρωπος σχέδια, γιατί όταν οι άνθρωποι σχεδιάζουν πράγματα ο Θεός γελάει. Εγώ παίρνω την κάθε μέρα όπως έρχεται και βιώνω αυτό το θαύμα, χωρίς να προσπαθώ να το εκλογικεύσω. Δεν θέλω να το ορίσω και να το βάλω σε μελλοντικά σχέδια, απλώς το ζω!
Τι φόβους και ανησυχίες έχεις ως νέα μανούλα;
Δεν έχω καθόλου ανησυχίες, όπως και πολλές μανούλες λειτουργώ με το ένστικτο. Εδώ γεννιούνται μωρά στην Αφρική και σε άλλες χώρες, κάτω από πολύ δυσκολότερες συνθήκες και η μητρότητα δεν έχει να κάνει με κανόνες. Η κάθε μητέρα ακολουθεί το δικό της δρόμο και δεν θέλει να ακούει για δυσκολίες στις πρώτες μέρες, επιλόχειο κατάθλιψη και άλλα τέτοια.

Για να πω την αλήθεια, είχα ακούσει και είχα διαβάσει τόσα πολλά που τελικά είναι άχρηστα, αφού το ένστικτο είναι αυτό που καθοδηγεί την κάθε μάνα. Δεν φοβάμαι ούτε πώς θα είναι οι επόμενες μέρες, ούτε οι προηγούμενες. Δεν βάζω πλάνο.
Ποιο θα είναι το όνομα του μωρού;
Το μωρό θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος. Είναι το όνομα των μπαμπάδων μας και γι’ αυτό θα τον βαφτίσουμε έτσι.
Έχετε ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο για το μωράκι;
Ναι, έχουν γίνει όλες οι ετοιμασίες από τους προηγούμενους μήνες. Το δωμάτιό του είναι έτοιμο και τον περιμένει.
Τον Μάρτιο έγινε ο πολιτικός γάμος με τον Στέφανο Μπακούρη. Υπάρχουν σχέδια και για θρησκευτικό γάμο;
Δεν θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο. Δεν είναι στα σχέδιά μας. Κάποια στιγμή θα κάνουμε τη βάφτιση του μωρού στην Πάρο που έχουμε ένα σπίτι.

Εμείς τους ευχόμαστε να τους ζήσει!

Read More

And More