Τ. Αγοράκη:” Η Τατιάνα θα ήταν υπέροχη επιλογή για νονά”!

Η Τζούλη Αγοράκη η οποία αποκάλυψε στο “Μίλα” είναι πέντε μηνών έγκυος, μίλησε για τις ανησυχίες της, τον έρωτα και τις άγνωστες πτυχές του εαυτού της.
Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο “People”: “Φοβάμαι να μη γίνω σαν τις άλλες γυναίκες που λένε ότι είναι το πιο ευτυχισμένο διάστημα στη ζωή τους. Ποιά γυναίκα θέλει να έχει ναυτίες και να νομίζει ότι βρίσκεται σε ένα καράβι με 10 μποφόρ, να αποκτά μια μεγάλη κοιλιά, να μην μπορεί να πιει ένα ποτήρι κρασί, να στερείται τα ταξίδια με το αεροπλάνο, το σεξ και να μην μπορεί ούτε να χορέψει;”

Έχει συναισθηματικές μεταπτώσεις με την εγκυμοσύνη;
“Έχω αρκετά καλή και εύκολη εγκυμοσύνη, αλλά σίγουρα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία με πολλές αποχρώσεις συναισθημάτων. Δεν θα τις χαρακτήριζα ακριβώς μεταπτώσεις, θα έλεγα ότι είμαι κάποιες στιγμές παρατηρητής των όσων μου συμβαίνουν”, ανέφερε.

Παράλληλα, η Τζούλη αποκάλυψε ότι ο σύντροφος της ήταν ο πρώτος που εμάθε το ευχάριστο γεγόνος: “Εκείνος είδε πρώτος το τεστ εγκυμοσύνης που έκανα και μου είπε ότι είναι θετικό… Ήμουν πολυ χαρούμενη, αλλά είχα συνάμα πανικοβληθεί. Ενώ, ο σύντροφος μου ήταν απίστευτα γλυκός, καθησυχαστικός και ευτυχισμένος”.

Ο γάμος της επισπεύστηκε λόγω της εγκυμοσύνης της;
“Το πανηγυράκι του γάμου μας φαντάζει λίγο σαν το πανηγύρι της ματαιοδοξίας, εντελώς περιττό. Όμως έχει γραφειοκρατία για να αναγνωρίσει ένας πατέρας το παιδί του, έτσι θα πάμε μέσα στο Φεβρουάριο στο δημαρχείο σαν πρόβατα σε σφαγή, και θα το κάνουμε. Εντάξει δεν είμαι γαμοφοβική, αλλά δεν ονειρεύτηκα ποτέ να φορέσω νυφικό”.
Μιλώντας για την αντίδραση της Τατιάνας Στεφανίδου όταν της ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, είπε: “Αντέδρασε με
φυσικότητα και χαρά. Είναι ένας πολύ λογικός άνθρωπος και αντέδρασε πολύ γλυκά. Αλλά έχει μια προστατευτική ματιά και κατανόηση για την περίοδο που διανύω”, ανέφερε και πρόσθεσε: “Η Τατιάνα θα ήταν υπέροχη επιλογή για νονά. Λένε ότι το παιδί παίρνει στοιχειά από τον νονό ή την νονά του. Θα μου άρεσε να πάρει την πειθαρχία της, τη συγκρότηση της και τη γοητειά της. Όμως σ΄αυτές τις περιπτώσεις αν δεν το κάνεις για το θεαθήναι επιλέγεις πολύ κοντινούς σου ανθρώπους και έχω στο μυαλό μου έναν άνθρωπο εδώ και χρόνια”.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More