Η Τ. Αγοράκη για τον γιο της: Η καρδιά μου πλέον χτυπά σε άλλο σώμα!

Ένα πανέμορφο αγοράκι έφερε στον κόσμο η Τζούλη Αγοράκη και όπως φαίνεται έχει αλλάξει όλη της τη ζωή. Η παρουσιάστρια που έχει ξεχωρίσει για το στυλ της και ο σύζυγός της Στέφανος Μπακούρης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού απέκτησαν πολύ γρήγορα την οικογένεια που ονειρεύονταν.

Η Τζούλη λίγες μέρες μετά τον ερχομό του παιδιού της, μιλά στο TV Έθνος για τα συναισθήματά της, πως βίωσε την εγκυμοσύνη και φυσικά για την τηλεόραση και την Τατιάνα.

Πρώτη φορά μαμά. Πώς είναι τα συναισθήματά σου;

Όλη η γκάμα της ευτυχίας. Σαν η καρδιά μου να χτυπά πλέον σε ένα άλλο σώμα. Στο δικό του. Η ζωή μού χαρίζει μια δεύτερη ευκαιρία για ακόμα πιο ευτυχισμένα παιδικά χρόνια. Μια επιστροφή στις μέρες της αθωότητας. Ποιος είπε ότι χάνεται η αθωότητα; Ανακτάται πάλι με τρόπο μαγικό.

Πώς ένιωσες όταν έμαθες όταν θα γίνεις μητέρα;
Έμεινα άναυδη μπροστά στο θαύμα που συνέβαινε εντός μου. Ενιωσα τεράστιο δέος. Η εγκυμοσύνη ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση και με υπερέβαινε. Δεν είχα ιδέα πώς θα ανταποκρινόμουν σε όλο αυτό.

Αναθεώρησες πράγματα λόγω του μωρού;
Νομίζω ότι όλα αυτά περί αναθεωρήσεων είναι κλισέ. Φυσικά κάτι ουσιαστικό αλλάζει, αλλά αυτή η μετατόπιση είναι εσωτερική και γίνεται με πολύ αργούς ρυθμούς. Η μητρότητα είναι ένστικτο και μόνο ένστικτο.

Πολλές γυναίκες, λόγω της δραστικής αλλαγής στη ζωή τους και στις ορμόνες τους, παθαίνουν επιλόχεια κατάθλιψη. Εσύ πώς βίωσες τον ερχομό του μικρού;
Οχι, καθόλου κατάθλιψη, μόνο χαρά, υπέρμετρη χαρά. Ακόμα και τις μέρες που είμαι εξοντωμένη και θυμίζω τζάνκι καθώς σέρνομαι από την κούραση και την έλλειψη ύπνου, με το που βλέπω τον μικρό Κωνσταντίνο είναι σαν να ξαναγεννιέμαι μαζί του.

Η σχέση σου με την Τατιάνα πώς είναι; Σου έδωσε συμβουλές;
Η Τατιάνα είναι ένας υπέροχος, δοτικός άνθρωπος. Ο χρόνος μαζί της ήταν κερδισμένος χρόνος. Δεν μου έδωσε συμβουλές, απλώς όταν έλεγα ότι αποκλείεται να θηλάσω και άλλα τέτοια τσιτάτα με κοίταξε με γλυκό βλέμμα και μου είπε ότι μέχρι να δω το μωράκι μου μπορώ να λέω ό,τι θέλω, αμέσως μετά όμως θα αισθανθώ πολύ διαφορετικά. Και έτσι φυσικά και έγινε. Το ένστικτο που προανέφερα.

Read More

And More