Δ. Αιγινίτη: Νέες πόζες από τη φωτογράφηση με τα τατουάζ της!

Η λατρεία της Δήμητρας Αιγινίτη για τα τατουάζ είναι η γνωστή! Η δημοσιογράφος έχει στο σώμα της πολλά δημιουργήματα ανάμεσα στα οποία είναι ένας αετός, μια παπαρούνα, ένα πολικό αστέρι, μια λατινική ρήση και μία σύνθεση -το πιο εντυπωσιακό – από δελφίνια κατά μήκος της ραχοκοκαλιάς!

Η Δήμητρα αποφάσισε λοιπόν να μοιραστεί την αγάπη της για τα τατουάζ και να μας τα παρουσιάσει στο τρίτο τεύχος του περιοδικού Inked. Η απόφαση ήταν εύκολη, όπως εξηγεί η ίδια, αφού θεωρεί το περιοδικό ένα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν.

“Καθένα από αυτά είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο”, εξηγεί όταν της ζητούν να διαλέξει το αγαπημένο της. “Το πιο εντυπωσιακό σαφέστατα είναι αυτό της πλάτης”, υπογραμμίζει.

Πρόκειται για το τατουάζ που είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού. To πρώτο σχέδιο στο κορμί της ήταν ένα δελφίνι στην πλάτη από όπου ξεκίνησε και ολόκληρο το σχέδιο.

Το δεύτερο τατουάζ που έκανε στην ηλικία των 19, είναι το πολικό αστέρι που έχει στο μπράτσο και σηματοδοτεί, όπως υποστηρίζει, την πορεία της και την ζωή της. Ο καλλιτέχνης που το έκανε ονομάζεται Jimmys. Εντυπωσιακό όμως είναι και αυτό που έχει μέσα στο αυτί της, μερικές μουσικές νότες.

Δες τα backstage της φωτογράφησης:

Read More

And More