H Δήμητρα Αιγινίτη ανακοίνωσε τον χωρισμό της στο facebook

Ξεχωριστούς δρόμους φαίνεται ότι παίρνουν, η Δήμητρα Αιγινίτη και ο Αντώνης Σρόιτερ. Η δημοσιογράφος και πρώην μοντέλο, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το θέμα του χωρισμού της μέσω του προφιλ της στο facebook. Οι φίλοι της Δήμητρας στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, είδαν προχθές με έκπληξη να αλλάζει το status της από “παντρεμένη” σε “ελεύθερη”.

Η κίνηση αυτή της δημοσιοποίησης ήταν αρκετή για να γίνει το προσωπικό θέμα του ζευγαριού είδηση. Και οι δύο έχουν κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, αλλά σύμφωνα με πρόσωπα που βρίσκονται κοντά τους οι διαφωνίες και οι εντάσεις που υπήρχαν ανάμεσα στο ζευγάρι δεν κατάφεραν να ξεπεραστούν με τον γάμο τους τον περασμένο Ιούλιο.


Το θέμα βέβαια είναι ακόμα πιο περίπλοκο για το συγκεκριμένο ζευγάρι, αφού εργάζονται στον ίδιο χώρο και μάλιστα ο Αντώνης Σρόιτερ είναι προϊστάμενος της Δήμητρας, ως αρχισυντάκτης της εφημερίδας το Πρώτο Θέμα. Σίγουρα όταν υπάρχουν τέτοια προβλήματα μια επαγγελματική συνύπαρξη δυσχεραίνει τα πράγματα και δημιουργεί ακόμα περισσότερα.

Ο Αντώνης και η Δήμητρα είναι μαζί πάνω από 4 χρόνια και όλοι μιλούσαν για ένα μεγάλο και παθιασμένο έρωτα. Κάποιες διαφωνίες που υπήρχαν πίστεψαν και οι δυο ότι θα εξαφανιστούν με το γάμο και την κοινή τους ζωή, κάτι που όπως φαίνεται δεν έγινε πραγματικότητα…

Όπως και να ΄χει τόσο ο Αντώνης όσο και η Δήμητρα είναι δύο άνθρωποι του χώρου της τηλεόρασης που κράτησαν πάντα αξιοπρεπή στάση και δεν έδωσαν δικαιώματα με την προσωπική τους ζωή. Σίγουρα θα αποφασίσουν ότι είναι καλύτερο και για τους δυο.

Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα στην εκπομπή “Πρωινό mou” αποκάλυψε ότι ο Αντώνης Σρόιτερ του έιπε για τον χωρισμό.

Δες το βίντεο

Read More

And More