Avant – premiere για τον “Ακάλυπτο” με διάσημες παρουσίες! Το TLIFE ήταν εκεί

Διάσημες παρουσίες βρέθηκαν χθες βράδυ στην πρώτη προβολή της ταινίας “Ακάλυπτος” που πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μαζί με το αξιόλογο cast της ταινίας υποδέχτηκε τους διάσημους φίλους του στην avant – premiere που έγινε στα Village Cinemas στο Mall.
Το “παρών” στην λαμπερή εκδήλωση έδωσαν πολλοί επώνυμοι από το χώρο της showbiz. Από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης με την σύζυγό του, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με την Μπέσσυ Μάλφα και τα παιδιά τους, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η Τζένη Θεωνά, η Αθηνά Μαξίμου, η Λάουρα Νάργες και πολλοί άλλοι.

/

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:
Η ταινία διηγείται στιγμές από την πολυτάραχη ζωή του Αντρέα, περισσότερο γνωστού ως “Ακάλυπτος”, που δεν θέλει τόσο να σώσει την Ελλάδα, όσο να την “αξιοποιήσει”. Ο Αντρέας είναι μεγαλομεσίτης, αγαπάει την γυναίκα του, θαυμάζει το “ωραίο φύλο”, πιστεύει ότι οι γυναίκες κερδίζονται με το χρήμα, ότι η φοροδιαφυγή είναι προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη και θα έδινε και τη ζωή του για το φίλο του.

/

Αντιμετωπίζει την κρίση σαν να μην ήλθε ποτέ, προσφέρει “φιλέτα”, όπως ο περιβάλλον χώρος της Ακρόπολης σε Γερμανούς και Άραβες επενδυτές και δεν μπορεί στιγμή χωρίς τον κολλητό του, τον Μάκη, γνωστό και ως Τίγρη, που τον έχει “ανταμείψει” και με τη θέση του Προέδρου στην εταιρεία του, για να υπογράφει τις συμφωνίες, κάτι που φυσικά τον οδηγεί στη φυλακή την πιο κρίσιμη στιγμή, όταν ο Ακάλυπτος ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο, με το οποίο θα “πιάσει την καλή”, μια για πάντα…

Δες φωτογραφίες:

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και Μπέσσυ Μάλφα με τα παιδιά τους
/

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με την σύζυγό του
/

/

Αθηνά Μαξίμου, Αιμίλιος Χειλάκης
/

/

Πάνος Βλάχος, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
/

Λάουρα Νάργες
/

Αλέξανδρος Μπουρδούμης
/

Όλγα Καρπαθάκη, Νίκος Βουρλιώτης
/

Νίνα Αλτάνη, Τόνυ Δημητρίου
/

Θανάσης Βισκαδουράκης, Μιρέλλα Παπαοικονόμου
/

Νάσος Γαλακτερός
/

Read More

And More